Yandex Metrica

Bülent Ersoy dur durak bilmiyor! Ajda Pekkan'ın imalı gönderisine cevap verdi! Zehir zemberek sözler

Bülent Ersoy dur durak bilmiyor! Ajda Pekkan'ın imalı gönderisine cevap verdi! Zehir zemberek sözler

Bülent Ersoy, yıllar önce davalık olduğu Ajda Pekkan ile yine gerilim yaşıyor. Sanatçının söylediklerinin ardından Süperstar'dan yanıt gelmişti. Bülent Ersoy, o sözlere de sert ifadelerle karşılık verdi.

Magazin

23.01.2024, 19:54

Bülent Ersoy, önceki gün bir magazin programına bağlanmış ve 6 yıl önce davalık olduğu Ajda Pekkan hakkında şoke eden açıklamalarda bulunmuştu. Süperstar lakaplı sanatçının kostümleri hakkında konuşan Ersoy, "İki tane ibici çorabı babam da giyse taş gibi olur" dedi.

Diğer yandan Ajda Pekkan'ın Almanya'daki konserinin biletlerinin satılmaması nedeniyle iptal olduğunu iddia etti.

"KİMİ SABRINDAN SUSAR KİMİ SAYGISINDAN"

Diva'nın o sözlerinin ardından Ajda Pekkan sosyal medyada göndermeli bir paylaşım yaptı. Pekkan, "Kimi sabrından susar, kimi saygısından, kimi de sevgisinden" ifadelerini paylaştı.

"MAĞDUR ETTİĞİN İÇİN SUSKUNSUN"

Bülent Ersoy, Pekkan'ın o paylaşımına da sert sözlerle karşılık verdi. Instagram hikayeler kısmından paylaşım yapan Ersoy, şu ifadeleri kullandı:

"Her suskunluk saygı, sevgi, edep değildir! Bu suskunluk mağdur ettiğin, zarar verdiğin için vicdani bir suskunluk ve etik olmayan davranışının psikolojik suskunluğu olmasın! Her susan edebinden değil, bazen suçluluktan susar!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading