Yandex Metrica

Bu fotoğraf gündeme oturdu! Defne Samyeli sosyal medyadan paylaştı 'Herkesi harcamışsın'

Bu fotoğraf gündeme oturdu! Defne Samyeli sosyal medyadan paylaştı 'Herkesi harcamışsın'

Kariyerine şimdilerde şarkıcı olarak devam eden Defne Samyeli, 50. yaşını ailesi ve yakın çevresiyle kutladı. Doğum gününden fotoğraf paylaşan Samyeli'nin yalnızca kendisinin güzel çıktığı pozu seçmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Magazin

20.05.2024, 19:13

Spikerliği bıraktıktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan Defne Samyeli, daha sonra kariyerine şarkıcı olarak devam etme kararı almıştı. Bir süredir peş peşe konserler veren Samyeli, dün 50. yaşını kutladı.

50. YAŞINI KUTLADI

Sağlıklı beslenmeye özen gösteren ve spor yapmayı ihmal etmeyen Defne Samyeli, fit ve genç görüntüsüyle sık sık adından söz ettiriyor. Dün 50. yaşına giren Samyeli, doğum gününü ailesi ve yakın arkadaşlarıyla boğazda lüks bir mekanda kutladı. Ünlü isim, doğum günü kutlamasında gümüş renkli tül detaylı mini bir elbise giydi.

Defne Samyeli, doğum gününde çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Samyeli, "Mutlu yıllar bana" notunu yazdı. Şarkıcının fotoğrafı paylaşırken kızı ve kardeşinin pozunu önemsememesi dikkatlerden kaçmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading