Yandex Metrica

Bridgerton yıldızından sevenlerini şoke eden paylaşım! Akıl hastanesinde olduğunu söyleyip çağrı yaptı

Bridgerton yıldızından sevenlerini şoke eden paylaşım! Akıl hastanesinde olduğunu söyleyip çağrı yaptı

Netflix'in popüler dönem dizisi Bridgerton'da rol alan Ruby Barker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Barker, bir süredir akıl hastanesinde tedavi gördüğünü açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:19

Netflix'te yayınlanan ve platformun en çok izlenen dizilerinden biri olan Bridgerton'da canlandırdığı karakterle beğeni toplayan Ruby Barker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Genç oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı videoda ruh sağlığındaki sorunlar nedeniyle tedavi gördüğünü söyledi.

25 yaşındaki oyuncu, paylaşımında "Benim için her hafta, ruh sağlığı haftası. Bir süredir takipçilerime karşı tamamen dürüst olmadığımı hissediyorum. Şimdi tamamen şeffaf olma zamanı. Bridgerton dizisinde rol aldığımdan bu yana bir mücadele içindeyim. Şu anda hastanedeyim, yakında taburcu olacağım. Ve umarım ki hayatıma devam edeceğim." ifadelerini kullandı. 

Videosunda durumunu detaylı bir şekilde açıklayan Barker, "Eğer zorlanıyorsan kendine bir iyilik yap ve ara ver. Kendine bu kadar yüklenmeyi bırak" dedi. Ünlü oyuncuya çok sayıda destek mesajı geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading