Yandex Metrica

Boğaç Aksoy: Tedavim bitmek üzere, setlere dönmeye hazırım

Boğaç Aksoy: Tedavim bitmek üzere, setlere dönmeye hazırım

Bir süredir lenfoma tedavisi gören oyuncu Boğaç Aksoy, hastane çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Aksoy, setlere dönmeye hazır olduğunu söyledi.

Magazin

13.02.2024, 20:54

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser karakteriyle sevilen Boğaç Aksoy bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Aksoy, geçtiğimiz günlerde kök hücre tedavisine başladığını duyurmuştu. Hastane çıkışı görüntülenen Aksoy, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Aksoy'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi.

Aksoy, "Son olarak 21 günlük bir tedavi kaldı, o da bittikten sonra kameraların karşısına çıkmak ve setlere dönmek için hazırım" dedi.

"HASSAS BİR DÖNEMDE ÇOK YANLIŞ"

Diğer yandan tedavi süreçlerini sık sık sosyal medyada paylaşan oyuncu, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'öldü' haberlerine tepki göstermişti. Aksoy, "Arkadaşım böyle şeyler yazmayın. Yanlış böyle yazılar. Çok şükür ben gayet iyiyim. Bir gazete de haber geçmiş. Aile dostlarımız, ailemizi arıyorlar, telaş etmişler. Lütfen böyle hassas bir dönemde çok yanlış" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading