Yandex Metrica

Bircan Bali'den Gülşah Saraçoğlu hakkında ortalığı karıştıracak itiraf! Deha'yı uyardı 'İhanetin acısıyla kurban gideceksin'

Bircan Bali'den Gülşah Saraçoğlu hakkında ortalığı karıştıracak itiraf! Deha'yı uyardı 'İhanetin acısıyla kurban gideceksin'

Şarkıcı Deha Bilimlier ve modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiasının yankıları devam ediyor. Bircan Bali, açıklamasında 'Ben sayfamda bahsetmiştim bu yasak aşk skandalından' ifadelerini kullandı.

Magazin

03.04.2024, 12:35

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali, geçtiğimiz hafta Instagram hesabından bir arkadaşının kocasıyla ünlü bir kişinin yasak aşk yaşadığını iddia etmiş, o kişiyi sert sözlerle hedef almıştı. Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu hakkında yasak aşk haberleri çıkmasının ardından Bircan Bali'den yeni açıklama geldi.

Bali, "Ben kendi sayfamda bahsetmiştim bu yasak aşk skandalından" dedi. Bali'nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Gülşah Saraçoğlu'nu kastettiği ortaya çıktı.

"HANIMIN DA GÜLŞAH'TAN RAHATSIZ"

Deha Bilimlier'in Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanarak "Gökhan Göz ile Gülşah Saraçoğlu benim sahnemde tanıştı" dedi. Bircan Bali ise bu sözlerin ardından "İhanetin acısıyla kurban gideceksin. Senin hanımın da Gülşah'ın sürekli gelip seni çekmesinden rahatsız. Bu haberlerin bu şekilde çıkmasını sağlayan taraf senin tarafından değil diğer taraftan çıkıyor bu konu" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading