Yandex Metrica

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler Gökhan Göz'ü de aldattı! Mesajlarını ifşa edip giysilerini yaktı

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler Gökhan Göz'ü de aldattı! Mesajlarını ifşa edip giysilerini yaktı

Berdan Mardini'nin olaylı şekilde boşandığı eski eşi Fatoş Yelliler, Gökhan Göz ile aşk yaşıyordu. Gökhan Göz, Yelliler'in kendisini aldattığını iddia ederek mesajları ifşa etti.

Magazin

06.04.2024, 00:49

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, evli olduğu dönemde iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yelliler, "Arkadaşlığımız boşanma aşamasında başladı. Kiminle evli olduğumu bilmiyordu" demişti. Bir dargın bir barışık ilişki yaşayan ikili, geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Ancak bu barışma da uzun sürmedi.

Gökhan Göz, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Fatoş Yelliler'in evli insanlarla konuşmalarını ifşa etti. Göz, sevgilisinin kendisini aldattığını öne sürdü.

"HERKES BEDELİNİ ÖDEYECEK"

Göz, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli dostlarım; Son zamanlarda yaşadığım temiz ve saf duygularımla birlikte defalarca hatalarını görmezden gelerek hem ailemin hem sevenlerimin tepkilerini topladım. Nedeni ise anlamsız şekilde çok duygusal olarak sevgimin aşkımın peşinden gözümü karartarak gitmemdir. Birçok şeyi kabul edilemez olsa da sineye çektim.

Dedem köpek b.. yemekten vazgeçmez derdi. Kanı bozuk bir kişi ruhumuzu ve kalbimizi koordineli bir şekilde kullandı. Geçmişi silmişken hali hazırda yine aynı rezilliklere kendimi ve ailemi düşürdüğüm için çok üzgünüm. Hayatıma yeni ve gözü açık devam edeceğim. Ben bu oyuna alet oldum belki herkes parasıyla satın aldı bazı şeyleri ama ben duygularımla sevgimle aşkımla teslim olmuştum. Bundan sonra geçmişimde anılmış her kim varsa çizik çektim. Herkes yaptığı hataların bedelini er ya da geç ödeyecek. İhanetin telafisi, k..peliğin bahanesi olmaz.."

MESAJLARINI İFŞA ETTİ

Gökhan Göz, sevgilisi Fatoş Yelliler'in evli insanlarla yazışmalarını da ifşa etti. Göz, sevgilisine aldığı kıyafetleri benzin dökerek yaktı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan iş insanı, "Kimse benim duygularımla oynayamaz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading