Yandex Metrica

Bahar Candan'a hayatının şoku! Sana marka yaratalım denilerek dolandırıldı! Otelde şantaja maruz kaldı

Bahar Candan'a hayatının şoku! Sana marka yaratalım denilerek dolandırıldı! Otelde şantaja maruz kaldı

Yaptığı hareketler ve sosyal medya paylaşımlarıyla bir şekilde magazin gündeminde yer almayı başaran Bahar Candan, Alparslan adlı kişinin 'sana marka yaratalım' vaadiyle kandırıldı. İddialara göre, Candan'ı kandıran kişi otelde görüntüsünü çekip şantaj yaptı.

Magazin

12.02.2024, 23:31

Ayçiçek yağı fiyatını az bulduğu için en az '1000 TL olmalı' diyerek canlı yayında vücuduna yağ döken Bahar Candan, Alparslan Candan isimli bir kişi tarafından kandırıldı.

İkili tanıştığı sırada iddiaya göre Alparslan genç kadına, 'Sana bir marka yaratalım. Benim ünlü arkadaşlarım var. Senin ünlülerle reklamlarını yaparız. Benim fabrikalarım var' diyerek genç kadının numarasını aldı.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, ertesi gün Alparslan Candan'ı arayarak, 'Akşama ünlü bir otelde parti var. Ben otelin süitinde kalıyorum. Muhakkak gel. Reklam yapmak için tam fırsatı' ded. Teklifi kabul eden Bahar Candan, aynı akşam otele gitti. Şahsın kaldığı, 619 numaraları odaya gitti. İddiaya göre odaya girdikten sonra durumdan rahatsız olan Bahar Candan, gitmek istedi. Alparslan ise, 'Biraz daha kalalım' diye ısrar etti. Bir süre sonra Alparslan, 'görüntülerini aldım. Şimdi s.. g. Seni rezil edeceğim' dedi.

KARAKOLA GİDİP OLAYI ANLATTI

Odadan çıkan Bahar Candan, gecenin ilerleyen saatlerinde karakola sığındı. Alparslan'ın kendisine tuzak kurduğunu görüntülerini kaydettiğini ve şantaj yapmaya çalıştığını ileri sürdü. Bahar Candan'ın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading