Yandex Metrica

Babasını kaybetmişti! Müge Anlı'nın babasıyla ilgili iddia kahretti! Aile dramı ortaya çıktı, 28 yıldır görüşmüyorlar

Babasını kaybetmişti! Müge Anlı'nın babasıyla ilgili iddia kahretti! Aile dramı ortaya çıktı, 28 yıldır görüşmüyorlar

Geçtiğimiz ay sürpriz bir kararla nikah masasına oturan Müge Anlı, babasını kaybetmişti. Ünlü sunucunun vefat eden babasıyla uzun süredir görüşmediği ortaya çıktı.

Magazin

12.05.2024, 22:13

ATV'de uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı, hem özel hayatıyla hem programda yaşananlarla sıkça gündeme gelen isimler arasında. Geçtiğimiz ay evlilik kararı aldığını açıklayan ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan Anlı'nın babası birkaç gün önce hayatını kaybetti.

Babası İhsan Anlı'yı kaybeden Müge Anlı'nın sessiz kalması kafaları karıştırmıştı. Sunucuyla ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Aile hakkında üzücü bir gerçek ortaya çıktı.

BABALARINA DÜŞMAN OLARAK YETİŞTİRİLDİLER

Magazinkolik'in haberine göre, Müge Anlı'nın annesi Ayten Sevinç çocuklarını babaları İhsan Anlı'ya karşı düşman yetiştirdi. Bu nedenle Müge Anlı'nın 28 yıldır babasıyla görüşmediği öne sürüldü. Baba İhsan Anlı'nın prostat kanseri olduktan sonra evlatlarını görmek istediği ancak başarılı olamadığı iddia edildi.

BALAYINA GİTTİ, CENAZEYE KATILMADI

İhsan Anlı'nın torunlarıyla hiç tanışmadığı konuşulurken, Anlı ve kardeşinin babaları ölüm döşeğindeyken düğün yapmaları da tepki çekti. Anlı'nın geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren Mert Efe, balayında olduğu için babasının cenazesine katılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading