Yandex Metrica

Arka Sokaklar dizisinde yaprak dökümü!

Arka Sokaklar dizisinde yaprak dökümü!

15 yıldır ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinde ilk bölümden beri rol alan Yüsra Geyik ve Onur Bay, sezon finaliyle kadrodan ayrıldı. İki oyuncu sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı.

Magazin

19.03.2024, 19:41

Kanal D'nin uzun süredir devam eden Arka Sokaklar'da üzen ayrılıklar yaşandı. Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha Çoban'a hayat veren Yüsra Geyik ile oğlu Tekin'i canlandıran Onur Bay diziye veda etti.

"BAZI BORÇLAR ÖDENMEZ"

Yüsra Geyik, setten bir fotoğrafını paylaşarak "Sevgili ailem, mesleğe doğduğum, doyduğum, güldüğüm, ağladığım, üzüldüğüm, sevdiğim - ben olduğum, belki biraz çocukluğum, kesinlikle gençliğim ve olgunluğum.. Yani hayatım. Siz benim her şeyimsiniz. Bazı borçlar ödenmez. Ama bu yüzden ailemsiniz zaten değil mi? Biz birbirimize borçlanmayız."

"BEN SİZİ HEP GÖNLÜMDE TAŞIRIM"

Şimdi ben müsaadenizle hepimizin beraber attığı en güzel kahkahaları yanıma alıp gidiyorum. Gülerken ağlamalarımız hediyesi, cebimde. Teşekkür, içimdeki minnettarlığı karşılar halde değil. Siz beni hissedersiniz yanınızda, yörenizde… Öyle bir his. Ben sizi hep gönlümde taşırım, öyle bir his. Sizi çok seviyorum. Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin."

"HİKAYENİN SONUNA GELMİŞ BULUNUYORUM"

Dizinin ilk yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Onur Bay ise "Anlatılması güç bazı şeyler vardır. Benim hayatımın en güzel, en özel hikayesi... 9 yaşında her şeyden bihaber çıktığım bu yolculukta; en başta kendimi bulduğum, öğrendiğim, tarif edilemez duygular yaşadığım, üzüldüğüm, deli gibi mutlu olduğum, ama yaşadığım her saniyenin tadını çıkardığım ve hayata dair birçok şey öğrendiğim bu hikayenin sonuna gelmiş bulunuyorum." dedi.

Dizide yer aldığı için mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden genç oyuncu, Arka sokaklar ekibine teşekkür etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading