Yandex Metrica

Arda Kural'dan şoke eden 'Emret Komutanım' itirafı! 'Ezmeye çalıştılar, sindirdiler'

Arda Kural'dan şoke eden 'Emret Komutanım' itirafı! 'Ezmeye çalıştılar, sindirdiler'

Bir dönem yaşadığı psikolojik sorunlarla gündeme gelen Arda Kural, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Kural'ın Emret Komutanım dizisinden arkadaşları Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan'la ilgili sözleri şaşırttı.

Magazin

02.04.2024, 02:51

Oyunculuk kariyerine 2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Büyüdü' ile başlayan, daha sonra Emret Komutanım ile çıkış yakalayan Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunları nedeniyle tedavi görmüştü. Son olarak Tutunamayanlar'da rol alan Kural, yaşadığı zor günlerle ilgili konuştu.

Habertürk'ten Aytekin Teker'e konuşan Arda Kural, kariyerinin zirvesindeyken bazı isimler tarafından yalnız bırakıldığını anlattı. Kural, o dönemleri şöyle anlattı:

"YÜKSEK DÜŞÜNCELERE ERİŞTİM"

"Her şeyi kendime döndürdüğüm ya da her şeyin bana ters döndüğü zamanlardı. Tanımlanması zor. Şöhretle bir şeyler değişiyordu hayatımda. İdrak boyutunda yüksek düşüncelere eriştim. Yükseldikçe derinleştim ve bu bakış açısıyla hayatta zor yer bulmaya başladım. Hayatı incelemeye başladım. Felsefe ve edebiyatla çok ilgilendim. Sorguladım. Kendimi yeniden bulup bu hayata adapte etmeye çalıştım."

EMRET KOMUTANIM İTİRAFI

"Kızgın ya da kırgın olduğunuz birileri var mı?" sorusuna Kural, "Emret Komutanım dönemindeki bazı oyuncu arkadaşlarıma kırgınım. Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan" diye yanıt verdi. "Mustafa Altıoklar dizide beni öne geçirmek istiyordu." diyen Kural, Sarp Levendoğlu'nun kendisini kıskandığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum. Sette, ezmeye çalışmalar ve akıl oyunları yaşandı. Yani benden rol çalmaya çalıştılar. 'Ben de sizden daha fazlayım' gibi garip tavırlara girmedim. Hiçbir zaman unutamayacağım. Sette beni yalnız bıraktılar. Zaten benim hayata karşı rahatsızlıklarımdan biri de orada başladı. Kıskanmayı anlarım ama göz göre göre sindirme politikası çok yanlıştı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading