Yandex Metrica

Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu'na gönderme: Kariyeriyle değil görüntüsüyle ilgileniyor

Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu'na gönderme: Kariyeriyle değil görüntüsüyle ilgileniyor

Yaşadığı psikolojik sorunların ardından geri dönen Arda Kural, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Kural, Sarp Levendoğlu ve Emret Komutanım dizisiyle ilgili de konuştu.

Magazin

15.05.2024, 22:21

Lise Defteri, Eyvah Kızım Büyüdü, Emret Komutanım gibi yapımlarla tanınan, 'yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural, psikolojik sorunları nedeniyle bir süredir ekranlardan uzaktı. İyileşen ve zor günleri atlatan oyuncu, ekrana geri dönmeye hazırlanıyor. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kural, Hürriyet'ten Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu.

"MUSTAFA ALTIOKLAR BENİMLE YARIŞ İÇİNDEYDİ"

Emret Komutanım dizisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kural, dizinin kadrosundan kimseyle görüşmediğini belirtti. Dizide en çok şaşırdığı kişinin yapımcı Mustafa Altıoklar olduğunu söyleyen Kural, şöyle konuştu:

"Mustafa Altıoklar, beni çok şaşırtıyordu. Bir düşünce ya da bir his bekleyen patrondu. Gerçekten de bana yıldız gibi davranmıyor değildi, davranıyordu. Gerekliliklerimi yerine getiren bir yapımcıydı, yönetmendi. Sanırım tuhaf bir şekilde benimle yarış içindeydi. Benden yaşça büyük. Kültürlerimiz de farklı. Ben, alt kültürden yetişip kendimi geliştirip farklı kültürlere ulaşıp birçok konuda kendimi yetiştirmişimdir. Ama Mustafa Altıoklar, zengin kültürden ve belki de burjuva ayağından düşünen biri."

"SARP DIŞ GÖRÜNÜŞÜYLE İLGİLENDİ"

"Başka birinden dolayı sana böyle davranıyor olabilir mi?" şeklindeki soruya oyuncu, "Olabilir, Sarp Levendoğlu ile ilgili olabilir. Bunu hissettim. Son günlerde sorulan soruların verilen cevapları bunlardı. Neden bunları anlattım? Çünkü çok konuşuldu." dedi.

Projeden sonra iletişimini kestiğini söyleyen Kural, Sarp Levendoğlu'nun kariyeriyle ilgili "Bence pek kariyeri ile ilgilenmedi de duruşu ile görüntüsü ile ilgilendi diye düşünüyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading