Yandex Metrica

'Antidepresan' şarkısıyla gündem oldu! Nihat Doğan'dan Mabel Matiz'e çağrı: Ya beraber düet yapalım ya da...

'Antidepresan' şarkısıyla gündem oldu! Nihat Doğan'dan Mabel Matiz'e çağrı: Ya beraber düet yapalım ya da...

Şarkıcı Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısını yorumlamasıyla çok konuşulan  Nihat Doğan katıldığı bir televizyon programında Mabel Matiz'e çağrıda bulundu. Doğan, "Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana" dedi.

Magazin

24.03.2024, 12:07

Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısını yorumlayan Nihat Doğan sosyal medyanın diline düştü. Birçok kişi Doğan'ın videosunu paylaşırken ünlü isimlerde şarkıyı yorumlamasını taklit etmişti. Doğan, gelen tepkilerle ilgili konuştu.

Nihat Doğan, “Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana, bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm. Spontane gelişti, programın sunucuları 'Nihat bu şarkıyı okur musun?' dediler. Ani gelişen bir şey aslında. Eve döndüm, bir geldim Twitter’da TT olmuşum. Bu aslında benim yapmış olduğum yorumun, tarzının da ne kadar sevildiğini gösteriyor” dedi.

"DEPRESYON ŞARKSI BÖYLE OKUNUR"

“Bazı oyuncular videolar çekti. En çok hangisi hoşunuza gitti?” sorusuna Nihat Doğan  “En çok Murat Yıldırım’ınki çok hoşuma gitti” dedi.

Doğan, “Ya kardeşim depresyon şarkısı böyle okunur aslında. O mutlu bir şekilde söylüyor şarkıyı. Biz şarkının tam hakkını vermek suretiyle insanları depresyona soktuk” ifadelerini kullandı.

MABEL MATİZ'E ÇAĞRIDA BULUNDU 

Nihat Doğan, Eser Yenenler’in kendisiyle ilgili çektiği videoya da “Eser, bunu sana yakıştıramadım Eser” cevabını verdi. Oyuncu Berker Güven’in taklidi için de “Beni benden daha iyi taklit etmiş” dedi.

Doğan, “Millet artık bu şarkıyı Nihat Doğan’dan duymak istiyor.Sevgili Matiz senden rica ediyorum milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da Nihat Doğan’a ver kardeşim” diyerek Mabel Matiz'e çağrıda bulundu.i.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading