Yandex Metrica

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın yokluğuna alışamıyor

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın yokluğuna alışamıyor

Alişan Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ı yalnız bırakmıyor. Şarkıcı, kardeşinin mezarını ziyaret etti.

Magazin

03.05.2024, 23:18

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ı Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle kaybetti. Kardeşinin kaybıyla büyük acı yaşayan Alişan, ikinci ölüm haberi ile sarsıldı. Şarkıcının kuzeni Ozan Ebcin de Tektaş'tan yaklaşık 1 hafta sonra hayatını kaybetti.

Zor günler geçiren ünlü şarkıcı, kardeşinin yokluğuna alışmakta güçlük çekiyor. Alişan, her fırsatta kardeşi Selçuk Tektaş'ın kabrine giderek ziyarette bulunuyor. Şarkıcı, bugün de Selçuk Tektaş'ın mezarını ziyaret ederek Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Şarkıcı paylaşımında, "Hayırlı cumalar... Şifa bekleyen herkese Allah'tan hayırlı şifalar diliyorum" notunu yazdı.

Alişan Selçuk Tektaş mezarı

"NEREDEN BAŞLAYACAĞIM BİLMİYORUM"

Alişan, kardeşiyle ilgili paylaşımlarıyla yürekleri burkuyor. Özlemini dile getiren sanatçı, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur. Seni çok seviyorum canım kardeşim. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman, nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi.."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading