Yandex Metrica

Alina Boz ile Umut Evirgen evlenecek mi, ne zaman? Alina Boz ile Umut Evirgen ne zaman evleniyor?

Alina Boz ile Umut Evirgen evlenecek mi, ne zaman? Alina Boz ile Umut Evirgen ne zaman evleniyor?

Alina Boz ve işletmeci Umut Evirgen, beş aydır devam eden ilişkilerini evlilikle taçlandırma kararı aldı. Çiftin evlilik hazırlıklarına başladığı ve birbirlerine duydukları sevgi ve bağlılığı evlilikle pekiştirmeye karar verdikleri ortaya çıktı. Peki Alina Boz ile Umut Evirgen evlenecek mi, ne zaman? Alina Boz ile Umut Evirgen ne zaman evleniyor?

Magazin

23.01.2024, 21:46

Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, beş aylık bir birlikteliğin ardından evlilik kararı alarak mutluluklarını taçlandırdı. Çiftin düğün tarihiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, evlenme kararı sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu. Alina Boz ve Umut Evirgen'in birbirlerine duydukları sevgi ve bağlılık, hayranları tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Çiftin düğünle ilgili detaylar merakla bekleniyor. Peki Alina Boz ile Umut Evirgen evlenecek mi, ne zaman? Alina Boz ile Umut Evirgen ne zaman evleniyor?

ALİNA BOZ İLE UMUT EVİRGEN EVLENECEK Mİ, NE ZAMAN?

2 Aralık'ta dünyaevine girecek olan Umut Evirgen ve Alina Boz çifti, düğünlerini 90 kişilik özel bir organizasyonla taçlandıracak. Düğünleri için MasterChef jüri üyesi ünlü şef Somer Sivrioğlu tarafından özel bir yemek listesi hazırlanacak. Bu özel günleri için seçtikleri davetlilerle birlikte unutulmaz bir düğün geçirmeyi planlayan çiftin organizasyonu büyük bir heyecanla bekleniyor.

ALİNA BOZ İLE UMUT EVİRGEN NE ZAMAN EVLENİYOR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberi doğrultusunda, çiftin 90 kişilik düğününden sonra Umut Evirgen'in mekanında özel bir after party düzenlenecek. Gelinlik ve yüzüğünü Paris'ten alan Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, düğün yemekleri için ünlü şef Somer Sivrioğlu'nu tercih etti. Sivrioğlu, aynı zamanda Umut Evirgen'in iş ortağı olması dolayısıyla özel bir jestle çifti mutlu edecek ve düğüne özel bir menü hazırlayacak.

Nikah şahitlerine henüz karar vermeyen çift, Paris tatilinden dönüşlerinin ardından bir organizasyon şirketiyle anlaşarak davetli listesini belirledi. Sade bir davetiye tercih eden çiftin, nikah şahitlerini ise yakın arkadaşları arasından seçeceği biliniyor. Umut Evirgen'in iş insanı babası Kemal Evirgen ve annesi Ahu Evirgen'in, kızlarının evlenmesini büyük bir heyecanla bekledikleri ve destekledikleri konuşuluyor.

Alina Boz'un evlendikten sonra kariyerine setlerde devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Ünlü oyuncunun, yarım bıraktığı üniversite eğitimini tamamlamaya çalıştığı ve Umut Evirgen'in müstakbel eşi olarak destek olduğu öğrenildi. Boz'un, hoşuna gidecek bir dizi veya film projesinde yer almayı istediği ve Umut Evirgen'in bu konuda da eşine destek verdiği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading