Yandex Metrica

Alina Boz ile Umut Evirgen evlendi! Alina Boz kimdir, kaç yaşında, nereli? Alina Boz'un oynadığı dizi ve filmler 

Alina Boz ile Umut Evirgen evlendi! Alina Boz kimdir, kaç yaşında, nereli? Alina Boz'un oynadığı dizi ve filmler 

Güzel oyuncu Alina Boz, evlendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen evlilik haberinin ardından, Alina Boz kimdir, Alina kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı soruları araştırılıyor. Peki, Alina Boz kaç yaşında? Alina Boz kiminle evlendi?

Magazin

07.04.2024, 01:38

Ünlü oyuncu Alina Boz, yönetmen ve ve Emirgan Group’un sahibi Umut Evirgen, dün akşam Halas Gemisi’nde gerçekleşen sade bir düğün töreniyle evlendi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen evlilik haberinin ardından Alina Boz'un hayatı merak ediliyor.

Peki, Alina Boz kaç yaşında? Alina Boz, nereli ve hangi dizilerde oynadı?

ALİNA BOZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında kırsal bir kasabada dünyaya gelen Alina Boz'un, Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk.

Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya'da yaşadı. Ardından ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye döndü ve ilkokulu burada okudu. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümü'nün ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı.

Ailesinin ilkokulda yazdırdığı Barış Manço Kültür Merkezi'nde 7 yıl oyunculuk yaptı. Dergi çekimleri ve çeşitli reklamlarda yer almasının ardından 2013 yılında Cesur Hemşire dizisinde Canan karakteriyle oyunculuk hayatına başladı. 

Paramparça dizisinde Hazal rolünü üstlendi. 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017 yılında Bölük filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakterini oynadı.

2018'de Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü canlandırırken; aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı. Netflix'in sevilen dizi Aşk 101'de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı. 

2021'de ise Maraşlı dizisinde Mahur karakterini canlandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading