Yandex Metrica

Ahmet Selçuk İlkan'dan Coşkun Sabah'a çok konuşulacak sözler

Ahmet Selçuk İlkan'dan Coşkun Sabah'a çok konuşulacak sözler

Ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan, eski dostu Coşkun Sabah'a sitem etti. İlkan, "Şarkılarımda cayma hakkımı kullansam sahneye çıkıp söyleyecek başka şarkısı yok" dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:03

Kahır Mektubu, Hatıram Olsun, Gözler Kalbin Aynasıdır, Kurşuna Gerek Yok, Agora Meyhanesi, Bir Gülü Sevdim gibi birçok şarkının söz yazarı olan Ahmet Selçuk İlkan, Akşam TV'den Yasemin İlan'a özel açıklamalarda bulundu. 

Hak ettiği değeri görmediğini söyleyen İlkan, yakın dostu Coşkun Sabah'a kırgınlığını dile getirdi. Sabah'ın sahnede 20 yıldır Ahmet Selçuk İlkan adını bir kez bile telaffuz etmediğini belirten şair, "O benim canım arkadaşım, dostum kişiliği için hiç bir şey demiyorum ama ben ona onlarca şarkı sözü verdim, hayatının şarkılarını yazdım ama o sahnelerde bir kez olsun adımı bile anmadı. Son 20 yılda çok değil iki kez adımı anmasını isterdim" dedi. 

"BİR TEK VEFA BEKLİYORUZ"

"İlk şarkıları birlikte yaptık, birlikte yola çıktık o alkışı aldı ama onu uyarmama rağmen adımı bir kez olsun anmadığı için çok kırıldım, incindim ve bir daha ona söz yazmadım." diyen İlkan, "Alkışı alan sen, şöhreti kazanan sen, filmleri çeken yine sen, biz bir tek vefa bekliyoruz. Bu şarkı Ahmet Selçuk İlkan'ın, Ali Tekintüre'nin, Tunç Kemal'in demek belki ona daha büyük alkış getirecekti ama o alkışı paylaşamadı. Bu durum beni hep yaraladı. Ve belki de bu yüzden şairliğim hep önde gitti, ona inat hep daha iyi şarkı sözü yazdım başkalarına verdim, hep daha iyi şarkılar ürettim."

"BİR DAHA ŞARKI SÖZÜ VERMEM"

Ünlü şair, "Coşkun Sabah gelip sizden şarkı sözü istese verir misiniz" şeklindeki soruya "Şu anki ruh halimle vermem önce gönlümü alması gerekir. Af dilemek bir insanın en büyük erdemidir. Onunla bu konuyu uzun uzun konuştum, sitemimi yüzüne karşı söyledim. Ben bunu söylemek istemezdim ama Anılar şarkısından sonra yaptığı belki de 10 albüm vardır, 100 şarkı eder bu 100 şarkıdan kaç tanesini sahnede söylüyor. Hep benim şarkılarımla sahnede." yanıtını verdi.

"GÖNÜL HATIRA DEFTERİM ONA KAPALI"

"Sevgi fedakarlıkla ölçülür" diyen Ahmet Selçuk İlkan, "Benim ne günahım var emeğimin karşılığında bir bedel istemedim sadece sorulduğu yerde adımı söylemesini beni onure etmesini bekledim. Kişiliğine, karakterine, arkadaşlığına, dostluğuna asla laf etmiyorum ama daha cömert olmasını isterdim, bencillik iyi bir şey değil, paylaşmayı bilmeli insan. Gönül hatıra defterim ona kapalı, onu açabilmek Coşkun'un meziyeti olmalı. " şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading