Yandex Metrica

90'lı yıllara damgasını vurmuştu! Şahsenem'den şoke eden itiraf: Beni karanlık odaya kilitleyip...

90'lı yıllara damgasını vurmuştu! Şahsenem'den şoke eden itiraf: Beni karanlık odaya kilitleyip...

Bir döneme damgasını vuran şarkıcılardan Şahsenem, konuk olduğu programda şoke eden açıklamalarda bulundu. 53 yaşındaki şarkıcı, şarkı söylememesi için ailesinin kendisini karanlık bir odaya kilitlediğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 19:46

1990'lı yılların yıldız isimlerinden Şahsenem, Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Şahsenem, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. 

"ŞARKI SÖYLEMEMEM İÇİN KARANLIK ODAYA KİLİTLEDİLER"

Kalabalık bir ailede büyüdüğünü ancak kardeşleriyle arasının iyi olmadığını söyleyen Şahsenem, aile için sıkıntılar nedeniyle evi terk ettiğini dile getirdi. Şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Bizde aileyi terk eden evlat çok hoş karşılanmaz. Ben ülkeyi dahi terk ettim ve Türkiye vatandaşı oldum. Ben çok ünlü bir sanatçıydım, beni eve kilitlediler. O dönem çok zirvede bir sanatçıydım. Her teklif bana geliyor. Kardeşlerim kıskançlıklarından dolayı bana 'Şarkı söylemeyeceksin' dediler. Annemden sinemada oynamak için izin istedim çünkü ancak o evden öyle çıkabilirdim.

Kardeşlerim de kariyerimin biteceği düşüncesiyle karşı çıkmadı. Bunlar beni karanlık odaya koydular. Yemeğimi kapının önüne koydular. Şarkı söylemekten vazgeçtiğimi duyunca beni serbest bıraktılar. Ben o odandan çıktım bir daha da dönmedim.

"BU ÜLKEDEN GİTMEK ZORUNDAYIM"

Kardeşlerine kırgınlığını dile getiren Şahsenem, Türkiye'ye kaçmak zorunda olduğunu anlattı. Kültür Bakanı'nın gitmemesi için kendisine yalvardığını söyleyen ünlü şarkıcı, Bakan'a "Ben bu ülkeden gitmek zorundayım. Ben ailemle anlaşamıyorum. Siz benim ailemi bilmiyorsunuz" dediğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading