Yandex Metrica

Sitede Ara

Yunus Emre'nin eşi (karısı) kim? Beria Özden kimdir? Survivor Yunus Emre kiminle evli?

Yunus Emre'nin eşi (karısı) kim? Beria Özden kimdir? Survivor Yunus Emre kiminle evli?

Survivor'da heyecanın dozu gün geçtikçe artarken yarışmacıların özel yaşantıları da zaman zaman gündeme geliyor. Survivor'a evlendikten hemen sonra katıldığını ifade eden Yunus Emre'nin kiminle evlendiği merak konusu oldu. Arama motorlarına Yunus Emre'nin eşi (karısı) kim? Survivor Yunus Emre kiminle evli? soruları sorulurken genç yarışmacının eşinden sosyal medya üzerinden peş peşe paylaşımlar geliyor. Eşi Yunus Emre'nin Acun Ilıcalı tarafından azarlanmasına tepki gösteren Beria Özden sosyal medya üzerinden eşine desteğini sürdürüyor. Peki Beria Özden kimdir?

Genel

21.05.2024, 20:37

Survivor All Star 2024 kadorosuna dahil edilen Yunus Emre parkurdaki mücadelesinden çok agresif tavırları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'dan uyarı üstüne uyarı alan Yunus Emre ada koşullarına adapte olmakta zorlandığını, ailesinden ve yeni evlendiği eşinden ayrılmak zorunda kaldığı için zor anlar yaşadığını ifade ettti. Yunus Emre'nin eşi (karısı) kim? Beria Özden kimdir? Survivor Yunus Emre kiminle evli? soruları ise sık sık gündeme geldi. Yunus Emre'nin adada rakip takımla yaşadığı gerilim sonrası Acun Ilıcalı'dan yarışmacıya uyarı geldi. 

FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 17 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 17 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE'NİN EŞİ (KARISI) KİM?

Yunus Emre geçtiğimiz ay hayatını Beria Özden ile birleştirdi. Çift Survivor All Star'a katılmadan 1 ay önce dünya evine girdi. Yunus Emre ada hayatında en çok zorlandığı konulardan birisinin eşinden ayrı kalmak olduğunu belirtmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden sosyal medyadan eşine desteğini sürdürmeye devam ediyor.

beria_özden_kimdir.webp

FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 17 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 17 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

BERİA ÖZDEN KİMDİR?

Beria Özden Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre'nin eşidir. Beria Özden sosyal medyayı aktif şekilde kullanıyor. Beira Özden hakkında internette daha detaylı bilgi bulunmuyor.  Yunus Emre'nin eşi Beria eşinin azar yemesini kabul edemedi Acun Ilıcalı'ya "Diğer isimler küfür hakaret vs kullanıyor affediliyor üstüne gidildiğini düşünüyorum" diyerek tepki gösterdi. 

Habere Tepki Ver

1

3

3

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading