Yandex Metrica

Kraliyet zorbalığı! İstenmeyen prensesten şoke eden röportaj: İntihar etmeyi düşündüm

Kraliyet zorbalığı! İstenmeyen prensesten şoke eden röportaj: İntihar etmeyi düşündüm

Kraliyet ve medya baskıları nedeniyle 2020'nin ocak ayında İngiltere'den kaçarak ABD'ye giden Prens Harry ve Meghan çifti yaşadıkları zon anları anlattı. 

Dünya

21.03.2024, 05:31

Henüz İngiltere'den kaçışlarının 1 yılında 85 dakikalık her şeyi anlatan bir röportaj yapan Prens Harry ve Meghan çiftinin anlattıklarını yaklaşık 50 milyon kişi izledi. Bomba etkisi yaratan açıklamalar üç yıldır hâlâ yankılanıyor.

Kahve Dünyası boykotu yükleniyor: Refah'taki katliamı 'Hamursuz kek' ile kutladı: Kafe zincirine tepkiler çığ oldu Kahve Dünyası boykotu yükleniyor: Refah'taki katliamı 'Hamursuz kek' ile kutladı:... Haberi Görüntüle

KABUS GÜNLERİ...

Kraliyet Ailesi'nde geçirdiği süre zarfında çok büyük sıkıntılar yaşadığını dile getiren Meghan, o anları kabus olarak nitelendirdi. Meghan, Kensington Sarayı arazisindeki Nottingham Cottage'ın sıkışık sınırlarına taşındığında pasaportunu, ehliyetini, anahtarlarını ve diğer kişisel eşyalarını nasıl teslim etmek zorunda kaldığını belirtti.

Bir kazanın ötesinde mi? Abdullah Ağar'dan çarpıcı iddia: Reisi belki orada ölmedi? Bir kazanın ötesinde mi? Abdullah Ağar'dan çarpıcı iddia: Reisi belki... Haberi Görüntüle

"DÖRT AYDA 2 KEZ EVDEN ÇIKTIM"

"Dört ayda iki kez evden çıktım" diyen Meghan, "Küçük Deniz Kızı" çizgi filmini izlediğini ve prensiyle evlenmek için sesini bacaklarıyla değiştiren deniz kızı Ariel'i kendisine benzettiğini ifade etti. 

İsrail'in Refah planı basına sızdı: Sınır kontrolü bakın kime verilecek İsrail'in Refah planı basına sızdı: Sınır kontrolü bakın kime verilecek Haberi Görüntüle

"SUSTURULDUM"

Röportajı yapan Oprah'ın, "Sessiz miydiniz yoksa susturuldunuz mu?" sorusuna cevap veren Meghan, "İkincisi" diyerek yanıt verdi.

Arap Birliği Zirvesi sona erdi: Hamas sonuç bildirisinden memnun Arap Birliği Zirvesi sona erdi: Hamas sonuç bildirisinden memnun Haberi Görüntüle

"İNTİHARI DÜŞÜNDÜM"

Durumunun intiharı bile düşünecek kadar kötüleştiğini belirten Meghan, "Artık hayatta olmak istemedim, gerçek ve korkutucu bir sürekli düşünceydi" ifadelerini kullandı.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopteri MOSSAD mı düşürdü? İsrailli sağcı gruptan çarpıcı paylaşım! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopteri MOSSAD mı düşürdü? İsrailli sağcı... Haberi Görüntüle

"HAMİLE OLDUĞUM HALDE YARDIM ETMEDİLER"

Meghan, Archie'ye altı aylık hamile olmasına rağmen Saray personelinin destek dilenmek için yanlarına gittiğinde kendisine yardım teklif etmediğini iddia etti. 'Bana bunu yapamayacağım, bunun kurum için iyi olmayacağı söylendi' dedi.

Adı açıklanmayan ancak Saray personelinin kıdemli bir üyesiyle yapılan bir alışverişi anlatan Meghan, "Bu konuşmayı dün gibi hatırlıyorum çünkü 'Kalbim seninle, ne kadar kötü olduğunu görüyorum ama sen kurumun ücretli çalışanı olmadığın için seni korumak için yapabileceğimiz hiçbir şey yok' dediler." ifadelerini kullandı.

Almanya'da Filistin hazımsızlığı! 'Hamas' bahanesiyle sloganlar yasaklanıyor Almanya'da Filistin hazımsızlığı! 'Hamas' bahanesiyle sloganlar yasaklanıyor Haberi Görüntüle

"KRALİYET AİLESİ IRKÇI"

Meghan hamileyken oğulları Archie'nin ten rengi hakkında ırkçı bir şekilde spekülasyon yaptığını belirterek, "Hamileyken, doğduğunda cildinin ne kadar koyu olacağına dair endişeleri ve konuşmaları olduğunu" söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading