Yandex Metrica

Sitede Ara

Kanser aşısı geliyor! Rus Lider Putin duyurdu: Çalışmalarda son dönemece girildi

Kanser aşısı geliyor! Rus Lider Putin duyurdu: Çalışmalarda son dönemece girildi

Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir forumda konuşan Putin, tıp alanında devrim yaratma potansiyeli taşıyan bir iddia ortaya attı. Putin, "Kanser aşışı olarak bilinen, kansere yönelik aşılar ve bağışıklık sistemini düzenleyici yeni nesil ilaçlar üretmeye yaklaştık." dedi.

Dünya

24.02.2024, 09:40

Tüm dünyada milyonlarca ölüme neden olan kanser hastalığına karşı çalışmalar devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Putin'den heyecanlandıran bir açıklama geldi. 

Yunanistan'da patlama: Sesi İzmir'den duyuldu Yunanistan'da patlama: Sesi İzmir'den duyuldu Haberi Görüntüle

PUTİN'DEN KANSER AŞISI AÇIKLAMASI

Kanser aşısına ilişkin Rusya'nın başkenti Moskova'da Gelecek Teknolojileri Forumu'nda açıklamalarda bulunan Putin, kanser hastalığına yönelik yapılan aşı çalışmalarının olumlu yönde ilerlediğini bildirdi. 

Hamas'tan ateşkes açıklaması: Müzakereler sona erdi, istişareler başlayacak Hamas'tan ateşkes açıklaması: Müzakereler sona erdi, istişareler başlayacak Haberi Görüntüle

"ÇOK YAKINDA"

Rusya'da çalışma gösteren bilim insanlarının hastaların kullanımına sunulabilecek kanser aşısı üretmeye yakın olduklarını belirten Putin, "Kanser aşışı olarak bilinen, kansere yönelik aşılar ve bağışıklık sistemini düzenleyici yeni nesil ilaçlar üretmeye yaklaştık" ifadelerini kullandı.

Tepkiler geri adım attırdı: Refah'ta bulunan sınır kapısı açıldı Tepkiler geri adım attırdı: Refah'ta bulunan sınır kapısı açıldı Haberi Görüntüle

"KONTROL ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Sözlerine devameden Rusya Devlet Başkanı Putin, "Umarım çok yakında bireysel tedavi yöntemleri olarak etkili bir şekilde kullanılırlar" şeklinde konuştu.

Ayrıca Putin, Rusya'daki kanser vakalarının kontrol altına alınması için de çalışmalarını sürdürdüklerini aktararak, 500'den fazla kanser kliniğin bu konuda aktif olarak çalıştığını ekledi.

Mossad'ın eski yetkilisinden itiraf: İsrail Gazze savaşını kaybetti ekonomi çöküyor Mossad'ın eski yetkilisinden itiraf: İsrail Gazze savaşını kaybetti ekonomi çöküyor Haberi Görüntüle

BIONTECH'İN HEDEFİ: 2030

Öte yandan kanser aşısına ilişkin bir diğer açıklamada, Uğur Şahin ve Özlem Türeci çiftinin kurduğu BioNTech'den geldi. İngiltere, BioNTech ile 2030 yılına kadar 10 bin hastaya ulaşmayı hedefleyen "kişiselleştirilmiş kanser tedavileri" sağlayan klinik denemeler başlatmak üzere bir anlaşma imzalamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading