Yandex Metrica

25 Şubat Adana Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingi ne zaman, saat kaçta? AK Parti Adana mitingi nerede yapılacak?

25 Şubat Adana Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingi ne zaman, saat kaçta? AK Parti Adana mitingi nerede yapılacak?

Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 25 Şubat Pazar günü Adana'da halka seslenecek. AK Parti Adana İl Başkanlığı mitinge dair detayları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Peki 25 Şubat Adana Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingi ne zaman, saat kaçta? AK Parti Adana mitingi nerede yapılacak?

Gündem

01.05.2024, 00:51

25 Şubat Adana Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingi ne zaman, saat kaçta? AK Parti Adana mitingi nerede yapılacak? soruları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşku ile karşılamak isteyen Adanalılar tarafından sıkça soruluyor. Mitingin başlama saati ve miting yeri belli oldu. Konuya ilişkin açıklama AK Parti Adana İl Başkanlığından yapıldı. 

Valilikler teker teker duyurdu: 12 şehirde bu olay resmen yasaklandı! Valilikler teker teker duyurdu: 12 şehirde bu olay resmen yasaklandı! Haberi Görüntüle

25 ŞUBAT ERDOĞAN ADANA MİTİNGİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Şubat Pazar günü saat 12’de Adana İstasyon Meydanı’nda halka seslenecek.  AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Ve hasret bitiyor... Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 25 Şubat 2024 (Pazar) günü Adana'mıza geliyor. Büyük buluşmaya tüm vatandaşlarımız davetlidir.” denildi. 

Erdoğan_adana_mitingi_25_şubat.jpg

SOCAR'da İsrail açıklaması: Petrol ticaretine yönelik iddialar asılsızdır SOCAR'da İsrail açıklaması: Petrol ticaretine yönelik iddialar asılsızdır Haberi Görüntüle

AK PARTİ 25 ŞUBAT ADANA MİTİNGİ NEREDE YAPILACAK?

Erdoğan 25 Şubat Pazar günü İstasyon Meydanı’nda vatandaşlara seslenecek. AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle; Kıymetli Adanalılar, aziz hemşehrilerim;  31 Mart Demokrasi Zaferimize her geçen vakit yaklaştığımız şu günlerde, liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan‘ı Adana’mızda karşılayacak olmanın heyecan ve coşkusunu bir kez daha yaşayacağız. Bu coşku ve heyecanı hep birlikte yaşamak için siz değerli Adanalıları bu büyük mitingimize davet ediyorum. 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading