Yandex Metrica

Gol sevinci çok konuşulmuştu! Arda Güler o hareketin anlamını açıkladı

Gol sevinci çok konuşulmuştu! Arda Güler o hareketin anlamını açıkladı

Real Madrid formasıyla 2. golünü Real Sociedad'a atan Arda Güler, gol sevincinin anlamını açıkladı. Mili futbolcu Arda Güler, merak edilen gol sevncine ilişkin "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Çok çalışıyorum, gerisini Allah'a bırakıyorum." dedi.

Spor

16.05.2024, 19:39

İspanya La Liga'da 33. haftasında lider Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad'a konuk oldu. Zorlu geçen maçta gülen taraf konuk ekip Real Madrid oldu. Arda Güler'in golüyle deplasmanda Real Sociedad'ı 1-0 mağlup etti. Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga'da ilk 11 çıktığı ilk maçta Real Sociedad’a karşı golünü attı. Arda Güler, Real Madrid’de süre aldığı 60 dakikada 2 gol atma başarısı gösterdi.

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, Real Sociedad maçının 68. dakikasında Arda Güler'i oyundan çıkardı. Arda Güler, Real Sociedad - Real Madrid karşılaşmasının 68. dakikasında yerini Vinicius Júnior'a bıraktı. Arda Güler, 7.1 reytingle ilk yarıda sahanın en iyi 2. oyuncusu oldu. Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünde olduğu gibi ikinci golünü de sağ elini kalbine götürerek ve sol işaret parmağını havaya kaldırarak kutladı.

Bruno Alves'ten Mourinho'ya Fenerbahçe çalışması: Kazandığın tüm şampiyonlukları unut Bruno Alves'ten Mourinho'ya Fenerbahçe çalışması: Kazandığın tüm şampiyonlukları unut Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER TARİHE GEÇTİ

Arda Güler müsabakada attığı golle Real Madrid tarihine de geçti. Opta verilerine göre milli futbolcu, 21. yüzyılda Real Madrid formasıyla La Liga'da ilk 11'de başladığı ilk karşılaşmada gol atan en genç 2. futbolcu oldu.

Sıralama şu şekilde;

Rodrygo - 18 yıl 294 gün

Arda Güler - 19 yıl 61 gün

Jude Bellingham – 20 yıl 44 gün

Dursun Özbek'ten Mbappe hesapları! Dursun Özbek'ten Mbappe hesapları! Haberi Görüntüle

''MADRİD'İN GELECEK VAAT EDEN TÜRK'Ü''

İspanyol basını karşılaşmayla ilgili internet sayfalarında yaptığı yorumlarda, "Arda Güler, Real Madrid'i sırtlıyor", "Madrid'in en iyisi Arda""Madrid'in gelecek vaat eden Türk'ü kendini gösterdi" ifadelerini kullandı.

Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar ekmek yiyoruz.. Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar... Haberi Görüntüle

"ANLAMI TEVEKKÜLE DAYANIYOR"

19 yaşındaki milli futbolcu, gazeteci Candaş Tolga Işık'a verdiği röportajda gol sevincinin anlamını açıkladı.

 

Arda Güler, gol sevincinin anlamına ilişkin yaptığı açıklamada"Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Çok çalışıyorum gerisini Allah'a bırakıyorum." ifadelerini kullandı.

Ancelotti Arda'dan beklediğinden de fazlasını aldı: Olmayacak anlarda bile goller atıyor Ancelotti Arda'dan beklediğinden de fazlasını aldı: Olmayacak anlarda bile goller... Haberi Görüntüle

''BANA ABİ DİYORLAR''

Kimseye ismi ile seslenemediğini belirten Arda Güler, "Kimseye ismi ile seslenemiyorum. Luka diyemiyorum, Toni diyemiyorum kaç yaşında adamlar. Ailemizden böyle gördük. Saygısızlık ediyormuşum gibi hissediyorum. Toni abi, Modric abi diyorum. Onlar da bana abi demeye başladı o yüzden." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading