Yandex Metrica

Bruno Alves'ten Mourinho'ya Fenerbahçe çalışması: Kazandığın tüm şampiyonlukları unut

Bruno Alves'ten Mourinho'ya Fenerbahçe çalışması: Kazandığın tüm şampiyonlukları unut

Aziz Yıldırım'ın adaylığını açıklamasının ardından teknik direktörlük için Jose Mourinho'yu düşündüğünü belirtmesi, eski Fenerbahçeli Bruno Alves'in aracılığıyla gerçekleşti. Alves, Mourinho'ya Fenerbahçe'nin tutkusunu ve heyecanını anlattı.

Spor

21.05.2024, 15:20

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkan adaylığını açıklamasıyla birlikte kulüpte heyecanlı bir dönem başladı. Yıldırım'ın, teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirmeyi planladığını duyurması, kulüp camiasında büyük bir ilgi uyandırdı. Bu kararın arkasındaki ilk temasın, eski Fenerbahçeli futbolcu Bruno Alves aracılığıyla gerçekleştiği ortaya çıktı.

Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza... Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza... Haberi Görüntüle

"KAZANDIĞIN TÜM ŞAMPİYONLUKLARI UNUT"

Sabah gazetesinin haberine göre, Bruno Alves eski hocası Mourinho'ya Fenerbahçe'nin ruhunu ve taraftarların tutkusunu aktardı. Alves'in, "Sana heyecanı iliklerine kadar hissettirirler. Sevgiyi de eleştiriyi de en yoğun şekilde görürsün." şeklindeki sözleri, Mourinho'ya Fenerbahçe'nin özel bir atmosfer sunacağını ifade etti.

Ayrıca Alves, Mourinho'ya "Kazandığın tüm şampiyonlukları unut. Uzun süredir şampiyonluğa hasret kalan bu taraftara kupa hediye ettiğin zaman ortaya çıkacak coşkuyu anlatacak kelime bile bulamıyorum. 'Bugüne kadar ben ne yaşamışım' diyebilirsin. Senin gibi başarı odaklı bir teknik adam için Fenerbahçe çalışılacak en ideal kulüp olur." şeklinde bir ikna çalışmasında bulundu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading