Yandex Metrica

Ancelotti Arda'dan beklediğinden de fazlasını aldı: Olmayacak anlarda bile goller atıyor

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Deportivo Alaves maçında performansıyla dikkat çeken Arda Güler'e övgü yağdırdı. İtalyan teknik adam, genç oyuncunun doğal yeteneğine vurgu yaparken, "Olmayacak anlarda bile goller atıyor" dedi.  

Spor

21.05.2024, 14:09

Real Madrid'in başarılı teknik direktörü Carlo Ancelotti, La Liga'nın 36. haftasında Deportivo Alaves'i 5-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında konuştu. Milli futbolcu Arda Güler'e yöneltilen bir soru üzerine Ancelotti, genç oyuncunun performansını övdü ve doğal yeteneğine vurgu yaptı.

Ancelotti, Arda Güler'in gelişiminden memnun olduğunu belirterek, "Elbette, genç futbolcularımıza çok büyük sevgi duyuyoruz. Arda, çok iyi ilerleme kaydediyor. Doğal bir yeteneği var. Olmayacak anlarda bile goller atıyor." şeklinde konuştu.

Deportivo Alaves maçında yedek başlayan ve 61. dakikada oyuna giren Arda Güler, 81. dakikada takımının 5. golünü kaydetmişti. Bu sezon La Liga'da 4. golünü atan genç oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi mi? Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN PARLAYAN YILDIZI

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, performansıyla İspanyol basınında da övgü topluyor.

İspanyol basını, Arda'nın maçlardaki etkileyici performansını vurgularken, genç futbolcunun attığı gollerin yanı sıra sahadaki mücadeleci ve istekli oyununu da öne çıkarıyor.

Okan Buruk'tan şok itiraf: Mourinho ile tanışmak için sabırsızlanıyorum! Okan Buruk'tan şok itiraf: Mourinho ile tanışmak için sabırsızlanıyorum! Haberi Görüntüle

İSPANYOL BASINI ÖVGÜLERİNİ SIRALIYOR

As gazetesi, Arda Güler'in gol sevincine atıfta bulunarak, "Mübarek adamdan muhteşem gol." ifadelerini kullandı.

Marca gazetesi ise Arda için "Sadece bir çeyrekte bunları yapıyorsa gerisini siz düşünün." ve "Yıldızı parıldıyor." yorumlarını yaparak genç futbolcunun parlayan yıldızını dile getirdi.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading