Yandex Metrica

Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar ekmek yiyoruz..

Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar ekmek yiyoruz..

Trendyol Süper Lig'de düşme hattında bulunan ve depremden sonra maddi sıkıntılarla boğuşan Hatayspor'da kaleci Erce Kardeşler, isyan etti. Gaziantep ile 1-1 berabere kalan Hatayspor'un kalecisi maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

10.05.2024, 13:32

Süper Lig'de kötü bir dönem geçiren Hatayspor, geçtiğimiz günlerde Volkan Demirel'in istifası ile sarsıldı. Hatay'ın file bekçisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK, Atakaş Hatayspor'u ağırladı. 

Kümede kalma mücadelesi veren iki ekipte istediğini alamadı ve puanları paylaştı.

Bu sonucun ardından Gaziantep ekibi, puanını 35'e yükseltti. Atakaş Hatayspor ise puanını 34 yaptı.

1-1 eşitlikle sonuçlanan maçta 12 dakikada Djilobodji (Gaziantep FK), 15 dakikada ise Kilama (Atakaş Hatayspor) fileleri havalandırdı.

6 Şubat asrın felaketi depreminin ardından zor bir dönem geçiren Hatayspor, maddi sıkıntılarla boğuşurken kaleciden sitemli açıklamalar geldi.

TFF'den kritik atama! Galatasaray şampiyonluğunu ilan edebilir TFF'den kritik atama! Galatasaray şampiyonluğunu ilan edebilir Haberi Görüntüle

"BASKETBOL İDMANI YAPIYORUZ"

"Geçtiğimiz günlerde Volkan hoca bıraktı. Bu bırakış şöyle bir bırakıştı: Gerçekten biz sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı, tesisimiz olmadı, paramız olmadı, hiçbir şeyimiz olmadı.

Görüyorum bazen, insanlar bize kızıyorlar ama ben hayatımda böyle karakterli bir oyuncu grubuyla çalışmadım. Hepsiyle teker teker gurur duyuyorum çünkü gerçekten o kadar çok imkansızlık var ki... Ben 30 yaşındayım, 10-11 yıldır futbol oynuyorum. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi?''

Tadic'in yerine gelecek isim belli oldu! Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin planı Tadic'in yerine gelecek isim belli oldu! Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin planı Haberi Görüntüle

''KAŞAR EKMEK YİYORUZ''

Tesislerinin olmadığını, maçlara düzgün bir şekilde hazırlanamadıklarını, maddi imkansızlıklarla boğuştuklarını ve Volkan Demirel'in takımın ayakta kalması için her şeyiyle mücadele ettiğini kaydeden Erce Kardeşler, önemli ifadeler kullandı.

Kulübün durumuna çok üzüldüklerini ve yalnız kaldıklarını belirten Erce Kardeşler, "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm.

Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz.

Amedspor ilk transferini duyurdu! Süper lig'den geliyor Amedspor ilk transferini duyurdu! Süper lig'den geliyor Haberi Görüntüle

''DUŞ ALMADAN EVİMİZE GİDİYORUZ''

Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Volkan Hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan Hoca sayesindedir." açıklamasını yaptı.

Giresunspor'un içindeki ajan ortaya çıktı! Giresunspor'un içindeki ajan ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL AYRILIĞI

Geçtiğimiz günlerde de Hatayspor'un çalıştırıcısı aynı zamanda deprem zamanı herzaman takımının yanında dimdik duran Volkan Demirel ayrılığını resmen duyurmuştu.

Hatayspor, Volkan Demirel'in ayrılığını böyle açıkladı:

"Teşekkürler Volkan Demirel

Teknik direktörümüz Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinden bu yana kulübümüz ve şehrimiz için hiç düşünmeden ve yorulmadan çalışan, takımımızın 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda mücadele etmesi için depremden hemen sonra her türlü çalışmayı titizlikle yöneten Volkan Demirel hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar diliyoruz. Volkan Demirel her zaman şehrimizin ve kulübümüzün bir değeri olarak kalacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading