Yandex Metrica

GS-FB VAR hakemi Mertens ile arkadaş mı?

GS-FB VAR hakemi Mertens ile arkadaş mı?

Türkiye'nin büyük heyecanla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe maçının VAR hakemi açıklandı. Bugün saat 19.00'da başlayacak karşılaşmanın VAR odasında İtalyan hakem Fabio Maresca görev alacak. 43 yaşındaki Maresca, daha önce Fenerbahçe'nin Twente'yi 1-0 yendiği Hollanda'daki maçı yönetmişti. X platformunda @profdralekss'in paylaşımında, "Fabio Maresca Napoli’den Mertens’in arkadaşı." ifadesi kullanılarak aşağıdaki görsel paylaşıldı.

Spor

21.05.2024, 18:43

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu. 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu, VAR odasında İtalyan hakem Fabio Maresca'nın görev alacağını duyurdu. 

Trabzonspor, Avrupa maçı kadrosunu açıkladı! Ruzomberok maçında sahada olacak futbolcular Trabzonspor, Avrupa maçı kadrosunu açıkladı! Ruzomberok maçında sahada olacak futbolcular Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KAZANMIŞTI

43 yaşındaki İtalyan hakem Fabio Maresca, bu sezon Fenerbahçe'nin Twente ile oynadığı Konferans Ligi maçında görev almıştı. Sarı-lacivertliler, Maresca'nın yönettiği Hollanda'daki karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.

Fenerbahçe'de 3 KAP birden geliyor! İşte o yıldızlar Fenerbahçe'de 3 KAP birden geliyor! İşte o yıldızlar Haberi Görüntüle

İTALYA KUPASI FİNALİNDE ORTA HAKEMLİK YAPTI

Deneyimli hakem Fabio Maresca, son olarak 15 Mayıs'ta oynanan Atalanta-Juventus İtalya Kupası finalinde orta hakem olarak görev yaptı. Juventus'un 1-0 galip geldiği bu maçın ardından kupa, Juventus'un müzesine gitti.

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde sonuçlar: Bol gollü karşılaşmalar geceye damga vurdu UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde sonuçlar: Bol gollü karşılaşmalar... Haberi Görüntüle

FABİO MARESCA KİMDİR?

Fabio Maresca, 12 Nisan 1981'de İtalya'nın Napoli şehrinde hayata gözlerini açtı. 1997 yılından beri profesyonel olarak hakemlik yapmakta olan 43 yaşındaki İtalyan hakem, kariyeri boyunca bir kez A Milli Takım, bir kez Fenerbahçe ve bir kez de Trabzonspor maçlarında görev aldı. 2020 yılında FIFA hakem klasmanına terfi eden Maresca, toplamda 230 maç yönetti. Bu süreçte 1153 sarı kart ve 94 kırmızı kart gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading