Yandex Metrica

Mourinho, Beşiktaş'a mı gelecek, Fenerbahçe'ye mi?

Mourinho, Beşiktaş'a mı gelecek, Fenerbahçe'ye mi?

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Jose Mourinho ile ilgili yapılan açıklama gündeme damgasını vurdu. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, 2-2 biten Hatayspor maçının ardından yaptığı konuşmada, Mourinho'nun Beşiktaş'a gelmek istediğini belirtti.

Spor

20.05.2024, 18:07

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, yaptığı açıklamada Jose Mourinho'nun Beşiktaş'a gelmek istediğini belirtti.

Mourinho

Mourinho

İspanya mı, İngiltere mi? EURO 2024'ün şampiyonu belli oluyor! İspanya mı, İngiltere mi? EURO 2024'ün şampiyonu belli oluyor! Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM, MOURİNHO AÇIKLAMASI

Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüştüklerini belirterek, "Jose Mourinho ile görüştük. '15 milyon euro verilecek' diye haber yapılıyor. Ee sanane? Siz yönetici misiniz? Böyle basın olmaz. İkna oldu, şartlarda da anlaşırsak Mourinho gelecek. Arabistan'a gitmiyor, paraya ihtiyacı yok. Eğer mevcut yönetim de Mourinho ile çalışmayı istiyorsa imzayı atsınlar. Ben seçilirsem benimle devam o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahüt ediyorum." dedi.

TFF seçimlerinde flaş ifadeler! Desteğini açıkladı TFF seçimlerinde flaş ifadeler! Desteğini açıkladı Haberi Görüntüle

HÜSEYİN YÜCEL, MOURİNHO GÖRÜŞMESİ

Beşiktaş 2. başkanı Hüseyin Yücel, "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi.

Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading