Yandex Metrica

Sitede Ara

Sivas'ta korkunç kaza! 3 kişi hayatını kaybetti

Sivas'ta korkunç kaza! 3 kişi hayatını kaybetti

Sivas'ın İmranlı ilçesinde bir cip şarampole yuvarlandı. Kaza sonucunda araçta bulunan 3 kişi ölürken, sürücü de yaralandı.

Genel

23.01.2024, 19:29

Sivas'ın İmranlı ilçesinde, bir cip şarampole yuvarlandı. Sabah saat 05.00 sıralarında Beğendik köyü mevkisinde yaşanan kazada, Göksal Yıldırım'ın kullandığı 60 AAS 007 plakalı cip, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole devrildi.

12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz mi? Metrobüs, metro bedava mı? 12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz... Haberi Görüntüle

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Kazaya şahit olan vatandaşlar durumu 112'ye bildirdi. Kaza sonucu araçta bulunan Elmas Yıldırım (49), Mehmet Turunç (35) ve Betül Turunç (31) hayatını kaybetti, sürücü Göksal Yıldırım ise yaralandı.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin öleceğini önceden nasıl bildi? O astroloğun 1 ay önce attığı Tweet gündem oldu! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin öleceğini önceden nasıl bildi? O astroloğun 1... Haberi Görüntüle

SÜRÜCÜ YARALANDI 

Yıldırım, olay yerine gelen ambulansla İmranlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada ölen Elmas Yıldırım ile Mehmet Turunç ve Betül Turunç'un cenazeleri olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading