Yandex Metrica

Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var!

Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var!

Antalya'da İzzettin Söğüt (65), kaldığı huzurevinde husumetli olduğu iddia edilen 3 kişiye bıçakla saldırdı. Saldırıda Selçuk Goncegül (73) ile Ali Serdar Batır (66) yaşamını hayatını kaybetti, Ahmet Özdemirel (74) ise yaralandı.

Genel

21.05.2024, 22:03

Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Mektep Sokak'taki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi'nde, saat 01.30 sıralarında İzzettin Söğüt, aralarında husumet olduğu öne sürülen ve kendisiyle aynı huzurevinde kalan Selçuk Goncegül, Ali Serdar Batır ve Ahmet Özdemirel'e bıçakla saldırdı. 

2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! 2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! Haberi Görüntüle

CENAZELER ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Polis merkezine götürülen cinayet zanlısı, işlemlerinin ardından Cinayet Büro ekiplerine teslim edilerek Antalya'ya getirildi. Selçuk Goncegül ve Ali Serdar’ın cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. 

Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu öldürdü! Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu... Haberi Görüntüle

KENDİSİYLE AYNI HUZUREVİNDE KALANLARI ÖLDÜRDÜ 

Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Mektep Sokak'taki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi'nde, saat 01.30 sıralarında İzzettin Söğüt, aralarında husumet olduğu öne sürülen ve kendisiyle aynı huzurevinde kalan Selçuk Goncegül, Ali Serdar Batır ve Ahmet Özdemirel'e bıçakla saldırdı. Söğüt olay sonrası yangın merdiveninden kaçtı. Huzurevi görevlilerinin ihbarı üzerine adrese ekipler sevk edildi.

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ 

Sağlık görevlileri, Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Ahmet Özdemirel ise ambulansla hastaneye götürüldü. Ekipler, İzzettin Söğüt'ü yakalamak için çalışma başlattı. Polis ve bekçilerin el fenerleriyle yaptığı aramada İzzettin Söğüt, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yakalanıp gözaltına alındı. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading