Yandex Metrica

Sitede Ara

Rusya'dan Finlandiya ve İsveç'e NATO tehdidi! 'Geniş kapsamlı sonuçları olur'

Rusya'dan Finlandiya ve İsveç'e NATO tehdidi! 'Geniş kapsamlı sonuçları olur'

Rusya, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya başvurusu için 'Büyük bir hata olur' açıklamasında bulundu. Diğer yandan bu adımın 'geniş kapsamlı sonuçları olacağı' mesajı verildi.

Dünya

31.01.2024, 00:22

Rusya'dan İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya olası üyelik durumuna tehdit nitelikli bir açıklama geldi. 

Hamas'tan ateşkes açıklaması: Arabulucuların teklifine yanıt verilecek Hamas'tan ateşkes açıklaması: Arabulucuların teklifine yanıt verilecek Haberi Görüntüle

'GENİŞ KAPSAMLI SONUÇLARI OLUR'

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Finlandiya ve İsveç'e olası bir katılım durumunu 'büyük bir hata' olarak nitelendirirken geniş kapsamlı sonuçları olacağını vurguladı. 

Asla boyun eğmeyeceğiz! El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: Saldırılar bize sadece güç verir Asla boyun eğmeyeceğiz! El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: Saldırılar... Haberi Görüntüle

'ASKERİ GERİLİMİN GENEL SEVİYESİ ARTACAK'

Ryabkov konuyla ilgili açıklamasında, "Durum, elbette, koşullar ışığında kökten değişiyor. Ancak İsveç ve Finlandiya'nın güvenliğinin bu kararın sonucunda güçlendirilemeyeceği bize göre çok açık. Onlar da böyle yanılsamalarına sahip olmamalılar" sözlerine yer verdi. 

Ryabkov diğer yandan, "Askeri gerilimin genel seviyesi artacak, bu alanda öngörülebilirlik azalacaktır. Yazık ki sağduyu, bazı hayali hükümlere karşı kurban ediliyor" diye konuştu. 

Mavi Vatan Yunanistan'ın uykularını kaçırıyor: Türklere yanıt vermemiz gerek... Mavi Vatan Yunanistan'ın uykularını kaçırıyor: Türklere yanıt vermemiz gerek... Haberi Görüntüle

RUSYA SINIRLARINA NÜKLEER SİLAH KOYACAK 

Russia 1'de sürece ilişkin konuşan bir yorumcu, "Resmi sebepleri korku. Ama NATO'da daha çok korkacaklar. İsveç ve Finlandiya'da NATO üsleri göründüğü an, Rusya'nın taktik nükleer silahları konuşlandırmak ve tehdidi etkisiz hale getirmekten başka seçeneği kalmayacak" demişti.

Arap Birliği olağanüstü toplandı: Konu Gazze'deki İsrail soykırımı Arap Birliği olağanüstü toplandı: Konu Gazze'deki İsrail soykırımı Haberi Görüntüle

PUTİN NATO'YU TEHDİT ETTİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin konuyla ilgili açıklamasında, "NATO'nun genişlemesi bir sorundur. Bu ABD'nin çıkarlarına hizmet ediyor. Rusya'nın Finlandiya ve İsveç ile sorunu yok. NATO askeri altyapısının bu ülkelere doğru genişletilmesine yanıt vereceğiz" sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading