Yandex Metrica

İsrail Refah'ta katliam yaptı: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

İsrail Refah'ta katliam yaptı: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Soykırımcı İsrail ordusu, 1,5 milyon yerinden edilmiş Filistinlinin sığındığı Refah ve Gazze Şeridi'nin orta kesimine hava saldırısı düzenledi. İsrail saldırısında çok sayıda Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtildi.   

Dünya

16.05.2024, 04:57

Hamas ile İsrail arasındaki müzakerelerden sonuç çıkmayınca soykırımcı İsrail ordusu Gazze Şeridi'ndeki Refah kentine hava saldırısı düzenledi. 

İsrail ordusuna ait savaş uçakları, Nuseyrat Mülteci Kampında zorla yerinden edilen Filistinlilerin bulunduğu Cauni okulunun girişi yakınlarına saldırı düzenledi.

Taş gibi telefon Nokia 3210 yenileniyor: Yılan oyunu geri dönüyor: Artık daha güçlü, daha akıllı! Taş gibi telefon Nokia 3210 yenileniyor: Yılan oyunu geri dönüyor:... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU

Saldırıda çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti ve yaralandı.

İsrail güçlerinin 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılar nedeniyle on binlerce Filistinli, yaşadıkları bölgelerden zorla yerinden edilerek çeşitli okullara ve barınma merkezlerine gitmişti.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusu, Refah'ın güneyindeki Yebna Mülteci Kampı'nda bir evi hedef aldı.

386 kilo kaldıran şampiyon 9.6 gramlık Rus kurşununa yenik düştü: Şampiyon halterci çatışmada hayatını kaybetti 386 kilo kaldıran şampiyon 9.6 gramlık Rus kurşununa yenik düştü:... Haberi Görüntüle

REFAH'TA DA 6 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU

İsrail savaş uçaklarının Refah kentine düzenlediği saldırıda ise ilk belirlemelere göre aralarında çocukların da olduğu 6 kişi şehit düşerken, yaralananlar oldu.

Şehit ve yaralıların kentteki Kuveyt Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Sivil savunma ekiplerinin enkaz altında kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

İsrail'de koalisyon hükümetinin ortaklarından Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir ile Maliye Bakanı Smotrich başta olmak üzere birçok aşırı sağcı lider, Hamas'ın elinde tuttuğu İsrailli esirleri geri almak ve buna bağlı bir ateşkese imza atmak yerine savaşın devamı ve Refah kentine saldırının bir an önce başlatılması gerektiği yönünde açıklamalar yapıyor.

Smotrich ve Ben-Gvir'in, Gazze Şeridi'ndeki Refah bölgesine karadan işgal olmadığı takdirde hükümetten çekilme tehdidinde bulunduğu bildirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Loading