Yandex Metrica

Sitede Ara

Taş gibi telefon Nokia 3210 yenileniyor: Yılan oyunu geri dönüyor: Artık daha güçlü, daha akıllı!

Taş gibi telefon Nokia 3210 yenileniyor: Yılan oyunu geri dönüyor: Artık daha güçlü, daha akıllı!

Milyonların peşinden sürükleyen yılan oyunu Nokia 3210 ile birlikte geri dönüyor! 160 milyon adet satılarak tüm zamanların en popüler telefonlarından biri olarak kabul edilen Nokia 3210 yenileniyor. Daha büyük ve daha akıllı olacak olan Nokia 3210'a bir de kamera eklendi. 

Dünya

20.05.2024, 09:12

Sağlamlığı ve yılan oyunu ile tüm zamanların en çok tercih edilen ve konuşulan telefonu olan Nokia 3210 geri dönüyor. Yeni versiyon, daha büyük bir ekran ve kamera ile modernize edilmiş bir tasarıma dayanıyor ancak aynı zamanda klasik yılanı ve retro cep telefonunun uzun pil ömrünü de beraberinde getiriyor.

Hamas Siyasi Büro Üyesi Rişk: İsrail müzakereleri Refah'ı işgal etmek için bir kılıf olarak kullanıyor Hamas Siyasi Büro Üyesi Rişk: İsrail müzakereleri Refah'ı işgal etmek... Haberi Görüntüle

NOKIA 3210  GERİ DÖNÜYOR

3310'u yeniden piyasaya süren HMD Global, aynı grubun 1999'dan önceki modelini de piyasaya sürmeyi planlıyor. Entegre anten, T9 klavye ve sağlam muhafaza gibi özellikleri ile cihaz o döneme damga vurmuştu.

Yenilenmiş Nokia 3210 eski modelini belli belirsiz anımsatıyor. HMD Global iki tonlu tasarımı benimsemesine rağmen kasa çok daha yuvarlak. Yeni modeldeki ekran 2,4 inç diyagonal ile önemli ölçüde daha büyük ve arkadaki 2 megapiksel kamera ve LED flaş henüz orijinalde mevcut değildi. 

USB-C bağlantı noktası modern kablolarla şarj etmeyi mümkün kılarken, kulaklık bağlamak için 3,5 mm kulaklık girişi ve Bluetooth 5.0 da mevcut. Cihaz, entegre MP3 oynatıcının yanı sıra FM radyoyu da destekliyor. 

BM, KKTC'nin GKRY ile müzakere için sunduğu şartları kabul etmedi: Cumhurbaşkanı Tatar, ambargonun kaldırılması ve egemen eşitlikte ısrarlı BM, KKTC'nin GKRY ile müzakere için sunduğu şartları kabul etmedi:... Haberi Görüntüle

YILAN OYUNUNU ÖZLEYENLER DİKKAT

S30+ işletim sistemi, kullanıcıların dikkatinin daha az dağılması için kasıtlı olarak uygulamalardan kaçınıyor, ancak cep telefonu, bekleme sürelerini kısaltmak için Snake ile birlikte geliyor. İçinde Unisoc Tiger T107 çalışıyor. Entegre LTE modem sayesinde cihazın orijinalinden daha iyi bir sinyal alımı elde etmeyi planlıyor. 

Yeni Nokia 3210 4G artık  HMD Global çevrimiçi mağazasında  79,99 Euro (2.777,34 TL) fiyatla siyah, mavi veya sarı renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Cihazda yalnızca microSD kart ile genişletilebilen 64 MB RAM ve 128 MB flash bellek bulunuyor.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading