Yandex Metrica

Dünyanın en pahalı WhatsApp grubunda milyarderlerin sohbet konusu ortaya çıktı

Amerika'da Yahudi milyarderlerin soykırımcı İsrail aleyhinde oluşan 'olumsuz anlatıyı' değiştirmek için WhatsApp grubu kurdukları ortaya çıktı. 15 bini çocuk 40 binden fazla masum sivilin öldürüldüğü Gazze'de Hamas'ın 'nasıl da vahşi bir örgüt' olduğu iddiasını yaymak için para toplayan grup üyeleri, New York Belediye Başkanı Eric Adams'a da üniversite protestolarına polis yollaması için emir verdi. Milyarderler, öğrencileri derdest etmek için özel dedektif tutabileceklerini de söyledi.

Dünya

21.05.2024, 11:25

Amerikan iş dünyasının önde gelen isimleri, soykırımcı İsrail'i aklama amacıyla birlikte hareket etmek için WhatsApp grubu kurdu. Milyarder siyonistler kurdukları grupta, özellikle ABD topraklarında Filistin yanlılarıyla nasıl mücadele edeceklerini tartışıp plan yaptı. 

15 bini çocuk, 40 binden fazla insanın katledildiği Gazze'de Hamas'ı 'terör örgütü' olarak göstermek için yapılabilecek kampanyaları ele alan grup, İsrail hakkındaki 'olumsuz anlatıyı değiştirme' konusunda beyin fırtınası yürüttü. 

Yahudi emlak kralı Barry Sternlicht tarafından kurulan ve 100'den fazla üyesi olan WhatsApp grubu, "İsrail'deki Güncel Olaylar" başlığını taşıyordu. Dünyanın en pahalı sosyal medya grubu, orada konuşulanlara aşina bir kaynak tarafından Washington Post gazetesine ifşa edildi. 

Çin'de Kudüs zirvesi! Filistinli gruplarlar duyurdu: Anlaşma yakın! Çin'de Kudüs zirvesi! Filistinli gruplarlar duyurdu: Anlaşma yakın! Haberi Görüntüle

WHATSAPP GRUBUNDAKİLERDEN BAZILARI...

WhatsApp grubunun üyeleri arasında Starbucks CEO'su Howard Schultz, Dell CEO'su ve kurucusu Michael Dell ile Donald Trump'ın damadı Jared Kushner'in kardeşi Joshua Kushner ve Ukrayna Yahudisi dolar milyarderi Len Blavatnik de vardı. 

(soldan sağa) Barry Sternlicht, Michael Dell, Joshua Kushner, Len Blavatnik ve Howard Schultz

Bebek katili soykırımcı Amerikan elitleri geçtiğimiz ay New York Belediye Başkanı Eric Adams ile bir Zoom görüşmesi gerçekleşirdi.

Siyonist milyarderler, Columbia başta olmak üzere üniversite kampüslerindeki Filistin eylemlerini sona erdirmek için Eric Adams'tan okullara polis göndermesini istedi. 

Azılı Yahudi işadamları Adams'a 'yüklü bağış' yapabileceklerini anlatarak, Filistin eylemlerindeki öğrencilerin üzerine gerekirse özel dedektif yollanmasını talep etti. Özel dedektiflerin masrafı, WhatsApp grubundakiler tarafından karşılanacaktı. 

Sohbet grubundaki bir işadamı, bu teklifin Eric Adams tarafından kabul edildiğini yazdı. 

Eric Adams

Skandalın ortaya çıkması sonrası New York Belediyesi, protestolara müdahalede özel dedektif kullanıldığı iddiasını reddetti.

1 Mayıs'ta çevik kuvvet teçhizatı giyen New York polisi, Columbia Üniversitesi ana kampusüne girip kampı dağıtmış ve düzinelerce öğrenciyi tutuklamıştı. 

Rusya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına ilişkin açıklama: 'Memnuniyetle karşılıyoruz' Rusya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına ilişkin açıklama: 'Memnuniyetle karşılıyoruz' Haberi Görüntüle

İSRAİL KABİNESİYLE SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDE

Dolar milyarderlerinden oluşan WhatsApp grubunun üyeleri sık sık eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett, savaş kabinesi üyesi Benny Gantz ve İsrail'in ABD Büyükelçisi Michael Herzog ile özel toplantılar da yaptı. 

Geçtiğimiz kasım ayında emlak kralı Barry Sternlicht, İsrail aleyhindeki anlatıyı değiştirmek için Hamas aleyhine 50 milyon dolarlık bir yardım kampanyası başlattı. Paranın grup üyelerinden toplandığı sanılıyor. 

Washington Post'a bilgi veren kaynak, 'kuruluş amacının dışına çıktığı' gerekçesiyle WhatsApp grubunun birkaç gün önce kapatıldığını söyledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading