Yandex Metrica

Aşırı sağcı Siyonist bakan Ben-Gvir İsrail halkına silah çekti

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, kendisini öldürmekle tehdit eden Yahudi yerleşimcilere silah çekti.

Dünya

20.05.2024, 06:23

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor. Netanyahu'nun katil ve zorba ordusu, Gazze'de şu ana kadar 36 bine yakın masum Filistinliyi katlederken 79 bin kişi de yaralandı.

Dünya kamuoyunun ateşkes çağrılarına kulağına tıkayan İsrail, 7 Ekim saldırılarının ardından aylardır protesto ediliyor. Netanyahu ve hükümeti istifa davet edilirken dünyanın her yerinde çığ gibi büyüyen yürüyüşlerin bir benzeri de İsrail'de gerçekleşti.

Amerikan ordusu şimdi de Ağrı Dağı'na bakıyor: Türkiye kuşatmasının son ayağı tamamlanıyor Amerikan ordusu şimdi de Ağrı Dağı'na bakıyor: Türkiye kuşatmasının son... Haberi Görüntüle

REHİNE YAKINLARI İSYANDA

İsrailli rehinelerin aileleri ve yakınları, rehinelerin serbest bırakılması için İsrail hükumetine yönelik protestolar düzenledi. Protestolar esnasında ortalık bir anda karıştı. İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, esir takası için eylem yapan İsrailli halkı tarafından büyük tepki ile karşılandı.

Geminizi batırırız! Türk Donanması'ndan İtalyan gemisine müdahale: İzinsiz araştırma yapan gemi engellendi! Geminizi batırırız! Türk Donanması'ndan İtalyan gemisine müdahale: İzinsiz araştırma yapan... Haberi Görüntüle

SİYONİST BAKAN SİLAH ÇEKTİ

Esir takası için eylem yapan İsrailli halkı, Itamar Ben-Gvir'e saldırmak istedi. Korumaları Ben- Gvir'i bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. O esnada Siyonist Bakan İsrailli yerleşimcilere karşı belinden çıkardığı silahı çekti. Sosyal medyaya düşen görüntüler büyük tepki topladı.

Kamikaze İHA geceyarısı öyle bir yeri vurdu ki, bütün kent korkudan titredi! Savunma sistemleri çaresiz kaldı Kamikaze İHA geceyarısı öyle bir yeri vurdu ki, bütün kent... Haberi Görüntüle

YUMRUKLU SALDIRI

Öte yandan İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir ile Savaş Kabinesi üyesi ve eski Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot arasında Gazze'ye yönelik saldırılar konusunda tartışma çıktığı belirtildi. Eisenkot'un, Ben-Gvir'e "asker kaçağı" diyerek yumruk savurduğu iddia edildi.

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

2

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading