Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiltere'den Rusya'ya uyarı! 'Putin için başlangıcın sonu olabilir'

İngiltere'den Rusya'ya uyarı! 'Putin için başlangıcın sonu olabilir'

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimine tepki göstererek, 'Putin için sonun başlangıcı olabilir' ifadelerini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 18:53

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları ile alakalı açıklamada bulundu. 

Ukrayna'nın işgale karşı direnmeye devam ettiğinin altını çizen Truss, 'Savunma desteğimi askeri alanda devam edecek' diye konuştu. 

Kral Abdullah'ın eşi Siyonistlere göz kırptı: İsrail 7 Ekim'de kışkırtıldı Kral Abdullah'ın eşi Siyonistlere göz kırptı: İsrail 7 Ekim'de kışkırtıldı Haberi Görüntüle

'SALDIRILAR UZUN SÜRELİ OLABİLİR'

Saldırıların uzun süreli olabileceğine dikkat çeken Truss, "Bu birkaç yıl olabilir. Rusya'nın güçleri olduğunu biliyoruz ama Ukraynalılar cesur ve ülkelerini korumaya kararlılar" açıklamasında bulundu.

Moskova kıyamet senaryosunun startını verdi: Rus füzeleri Kıbrıs'ı hedef alabilir Moskova kıyamet senaryosunun startını verdi: Rus füzeleri Kıbrıs'ı hedef alabilir Haberi Görüntüle

'PUTİN İÇİN SONUN BAŞLANGICI'

Rusya'ya işgali sonlandırmaları için uyarıda bulunduklarını bildiren Truss, bu durumun Putin için sonun başlangıcı olabileceğini ifade etti. 

1.600 yıllık hazine arkeologları hayrete düşürdü: Öğretmenin bahçesinden tarih fışkırdı 1.600 yıllık hazine arkeologları hayrete düşürdü: Öğretmenin bahçesinden tarih fışkırdı Haberi Görüntüle

'MÜLTECİLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Rusya'nın görüşmeler kapsamında askeri birliklerini geri çekmesi ifade eden Truss, mülteciler için de neler yapılabileceği konusunda çalıştıklarını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading