Yandex Metrica

Sitede Ara

ABD'de başlayan Gazze yangını Avrupa'yı sardı: Fransa, Almanya...

ABD'de başlayan Gazze yangını Avrupa'yı sardı: Fransa, Almanya...

Amerika'nın dört bir yanındaki üniversitelerde Gazze'ye destek gösterileri başladı. Gösteriler sırasıyla Fransa ve Almanya'ya yayıldı. Avrupa'yı kasıp kavuran Gazze yangını, Netanyahu'yu korkuttu.  

Dünya

05.05.2024, 00:19

Amerika Bİrleşik Devletleri'nde bulunan Columbia Üniversitesi yönetimi ile öğrenciler, Gazze protesto eylemleri arasında karşı karşıya kaldı. Bu olaydan sonra ABD'de George Washington Üniversitesi, New York Eyalet Üniversitesi ve Northeastern Üniversitesi'nde Gazze'ye destek gösterileri başladı.

Diğer Avrupa ülkeleri de ABD'de başlayan Gazze yangınından nasibini aldı. Ülkelerinin yönetimlerini eleştiren üniversite öğrencileri, vatandaşlar, soykırıma destek veren yöneticilerini eleştirmek, katliamın durdurulması, son bulması için neredeyse tüm Avrupa'da Filistin'e destek gösterileri düzenlendi.

PKK'nın yuvası Almanya ve Fransa oldu: İşte Avrupa'nın PKK haritası PKK'nın yuvası Almanya ve Fransa oldu: İşte Avrupa'nın PKK haritası Haberi Görüntüle

ABD YANGIN YERİ...

Biden hükümeti, Gazze soykırımının en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Kendi halkının eylemlerine kulaklarını tıkayan ABD Başkanı Biden, Netanyahu'yu kötü göstermemek için kendi polisine Gazze'yi savunanlara karşı orantısız güç kullanma yetkisini verdi.

ABD halkı 'Katliama dur' çağrısı yaparken, soykırım ortağı yönetim tarafından saatlerce dövüldü.

İşte 'Özgürlükler Ülkesi Amerika'...

Asla boyun eğmeyeceğiz! El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: Saldırılar bize sadece güç verir Asla boyun eğmeyeceğiz! El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: Saldırılar... Haberi Görüntüle

FRANSA...

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Sorbonne Üniversitesi ziyareti sırasında Filistin’e destek gösterisi düzenlendi. Bir grup üniversite öğrencisi, Macron'un konuşma yaptığı binanın çevresinde, Filistin'e destek sloganları attı.

AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'e şok tepki: 'Sen bir savaş suçlususun' AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'e şok tepki: 'Sen bir... Haberi Görüntüle

ALMANYA'NIN BAŞKENTİ ALEV ALDI..

Alexanderplatz Meydanı'nda Gazzelilerin yanında olduklarını göstermek isteyen yüzlerce kişi, Siyonist İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Göstericiler ellerinde Filistin bayraklarıyla Netanyahu'yu destekleyen Alman hükümetini eleştirdi.

Sömürge çıkmazı! Cumhurbaşkanı köle ticaretini kabul etti: Hükümet reddetti Sömürge çıkmazı! Cumhurbaşkanı köle ticaretini kabul etti: Hükümet reddetti Haberi Görüntüle

NETANYAHU KORKTU!

ABD'de başlayan Gazze protestolarının Avrupa ülkelerine sıçraması, İşgalci Netanyahu'yu korkuttu. 

Koltuğunun sallandığını hisseden Netanyahu, protestoların bir an önce durdurulması talimatını batılı ülkelere verdi.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading