Yandex Metrica

AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'e şok tepki: 'Sen bir savaş suçlususun'

AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'e şok tepki: 'Sen bir savaş suçlususun'

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, şok bir protestoya maruz kaldı. Hollanda'da bir etkinliğe katılan von der Leyen'e bşir kadın gösterici "Sen bir savaş suçlususun" diye bağırdı.

Dünya

12.05.2024, 22:43

Hollanda basınında çıkan haberlere göre Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Hollanda'nın Maastricht kentinde bir etkinliğe katıldı. Bir binanın önünde fotoğraf çektiren von der Leyen, protestolara maruz kaldı. Protestocu bir kadın binanın önünde fotoğraf çektiren von der Leyen'e  "Sen bir savaş suçlususun." diye bağırdı.

Alman siyasetçi, İsrail'in Gazze'deki katliamlarına destek veriyor. Göstericiler von der Leyen'e 7 Ekim'den beri binlerce çocuğun öldürüldüğünü hatıtlattı ve Alman siyasetçiyi protesto etti. Von der Leyen ise yapılan bu protestolara karşı sessizliğini korudu. 

Egemenlik gününde başkent karanlığa gömüldü: 50 füze hem kuzeyi hem güneyi vurdu Egemenlik gününde başkent karanlığa gömüldü: 50 füze hem kuzeyi hem... Haberi Görüntüle

VON DER LEYEN İSRAİL'E DESTEK VERİYOR

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen,  Almanya'nın ilk kadın Savunma Bakanı olarak da tanınıyor. Von der Leyen, İsrail'in 7 Ekim'de başlattığı katlşam saldırılarının hemen ardından soluğu İsrail'de; Netanyahu'nun yanında alan ilk siyasetçilerden biri olarak dikkatleri çekti. AB'nin İsrail'e "koşulsuz desteğini" bildiren Alman siyasetçi, İsrail halkı ve devleti ile dayanışma için bu ziyareti gerçekleştirdiğini söylemişti.

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading