Yandex Metrica

PKK'nın yuvası Almanya ve Fransa oldu: İşte Avrupa'nın PKK haritası

Eli kanlı terör örgütü PKK, Avrupa'yı hücre evi olarak kullanıyor. Kolluk kuvvetlerinin yakalanan örgüt üyelerinden elde ettiği bilgilere göre, çoğu Avrupa'da olmak üzere 23 ülkede toplam 100 bin PKK sempatizanı olduğu belirlendi. İlk sırada Almanya ve Fransa geliyor...

Gündem

13.05.2024, 04:03

Türkiye'nin terör örgütü ile verdiği kararlı mücadeleye köstek olan Batı, PKK'nın istilacı yanı ile karşılaştı. Güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonlarla örgüt üyelerinin üzerinden çıkan notlar ve elde edilen bilgiler Avrupa'daki terörist sayısını gözler önüne serdi. 

Söz konusu operasyonlar kapsamında yapılan analiz sonucu, Avrupa'da PKK'ya gösterilen müsamahayı örgütün kaynak ve örgütlenme için kullandığı öğrenildi.

Boykot işe yaradı: Starbucks'ın yöneticisinden dikkat çeken açıklama: Gelirler hayal kırıklığı! Boykot işe yaradı: Starbucks'ın yöneticisinden dikkat çeken açıklama: Gelirler hayal... Haberi Görüntüle

TOPLAM 100 BİN ÖRGÜT ÜYESİ

Avrupa'da PKK destekçisi sayısı 100 bini aşarken, bunların 10 bini bizzat eylemlerde aktif rol alıyor. Güvenlik güçlerinin analizine göre çoğunluğu Avrupa'da olmaz üzere 23 ülkedeki PKK'lı sayısı 100 bini geçti.

Yunanistan'ın ambargosuna rağmen: Uluslararası Zirve’de KKTC Bayrağı dalgalandı Yunanistan'ın ambargosuna rağmen: Uluslararası Zirve’de KKTC Bayrağı dalgalandı Haberi Görüntüle

İLK SIRADA ALMANYA VE FRANSA VAR

Terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki yuvası 20’şer bin ile Almanya ve Fransa olurken, iki ülkeyi 15 bin ile İsviçre, 10 bin ile Hollanda, 8 bin ile Belçika, 6 bin ile Avusturya, 5 bin ile İngiltere takip ediyor. 4 bin PKK üyesi ise İsveç ve Danimarka'da bulunuyor.

Türkiye sınırları Kudüs'ten başlamalı! MHP'li vekilden Gazze'de yaşananlara tepki: Filistin'e yapılanlar Türkiye'ye de yapılabilir! Türkiye sınırları Kudüs'ten başlamalı! MHP'li vekilden Gazze'de yaşananlara tepki: Filistin'e... Haberi Görüntüle

ÇATIŞMA ZEMİNİ OLUŞTURULUYOR

Türkiye'nin başarılı operasyonları ile ülke içinde kadro genişletmekte zorlanan örgüt, Avrupa’da kadro temin edebilmek için Türk milliyetçileri ile Kürtlerin çatışmasına zemin hazırlıyor. 

Avrupa'daki Kürt gençleri militarize edilip, olaylara karışan ve adli yaptırım uygulanacak olanlar örgüte sığınabilecekleri vaadiyle kandırılıyor.

Avrupa'da geniş bir alana yayılan örgüt, Avrupa sınırları içinde düzenleyecekleri eylemler için hızlıca organize olup şiddet girişiminde bulunuyor.

Son dakika: MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın elebaşlarından Sedat Aksu öldürüldü Son dakika: MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın elebaşlarından Sedat Aksu... Haberi Görüntüle

BELÇİKA'DA PKK PİŞMANLIĞI

Avrupa'da PKK pişmanlığını en yoğun yaşayan ülkeler arasında yer alan Belçika'da 24 Mart'ta Nevruz kutlamaları sonrası Türk ve Kürt gruplar arasında çıkan olaylarda PKK/KCK izi tespit edildi. 

Dünya manşetlerini süsleyen olayda, ralarında Suriyelilerin de olduğu bir grubun Nevruz kutlamalarından dönerken, provokasyon amaçlı geçtikleri Türk mahallesinde terör örgütü PKK ve bebek katili elebaşı Abdullah Öcalan paçavrası açmasıyla başlamıştı. 

PKK sempatizanları, konvoya tepki gösteren bir Türk'e saldırdı. Saldırıya mahallede yaşayan diğer Türklerin de karşılık vermesiyle olay büyüyüp başka mahallelere yayıldı. Belçika polisi TOMA’larla müdahale etti. Terör örgütü sosyal medya üzerinden manipülatif haber yayıp olayların büyümesi ve ülke sınırlarını aşmasını sağladı. Başta Fransa, Almanya, Hollanda ve Avusturya olmak üzere civar ülkelerden örgüte müzahir kişiler Belçika’ya akın etti.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading