Yandex Metrica

Yeniden Refah Partisi, AK Parti ile ittifak yapacak mı? Fatih Erbakan'dan merak edilen soruya yanıt

Yeniden Refah Partisi, AK Parti ile ittifak yapacak mı? Fatih Erbakan'dan merak edilen soruya yanıt

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne ittifaksız gireceklerini açıkladı. Fatih Erbakan; Ankara, İstanbul ve İzmir’de aday çıkaracaklarını ifade etti.

Politika

14.03.2024, 13:03

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partilerin ittifak arayışı devam ediyor.

AK Parti ile Yeniden Refah Partisinin yerel seçimde iş birliği yapıp yapmayacağı merak konusu olurken merak edilen soru yanıtını buldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti ile ittifak yapmayacaklarını ve bu defa bir beka meselesi olarak görmedikleri 31 Mart'taki seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

''OLUMLU BİR GELİŞME OLMADI''

14 Mayıs 2023'teki seçimlerde AK Parti ile yaptıkları ittifakı hatırlatan Fatih Erbakan, ''Ortaya koyduğumuz mutabakat metni ile ilgili herhangi bir olumlu gelişme olmamıştır hatta tam tersine mutabakat metninde yazanların tersi ortaya konulmuş ve tersine icraatlar yapılmıştır.'' diye konuştu.

YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı Haberi Görüntüle

''KENDİ ADAYLARIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ''

Milletin bu seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin ittifak yapmasını istemediğini belirten Fatih Erbakan ''İkinci teşkilatlarımız yer almamızı istemiyor. Bu seçimde teşkilatların yüzde 95'i istemiyor. Parti olarak bu seçimlere biz 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminde olduğu gibi bir beka seçimi olarak bakmıyoruz. Beka meselesi olarak görmediğimiz bir seçimde kendi adaylarımızla seçime girmeyi ve gücümüzü göstermeyi istiyoruz.'' dedi.

YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı Haberi Görüntüle

''İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ''

''AK Parti heyetinin partimize bizlere adil ve dengeli bir teklifle gelmediğini görmüş bulunmaktayız.'' diyen Erbakan, ''Bu sebepler nedeniyle AK Parti ile 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yapmamaya; Ankara, İstanbul ve İzmir’de de kendi adaylarımızla seçime girmeye karar verdik. Adaylarımızı 10 Şubat'ta Ankara Atatürk Spor Salonu’nda yapacağımız aday tanıtım programımızda inşallah ilan edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading