Yandex Metrica

Son dakika: Erdoğan-Özel görüşmesi 1 buçuk saat sürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in günlerdir konuşulan görüşmesi 1 saat 35 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel'i AK Parti Genel Merkezinde kabul etti. Özel görüşmenin ardından açıklama yapmadan ayrıldı.

Gündem

09.05.2024, 09:55

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin ardından gündeme gelen görüşme başlıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Özel'e CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan, Erdoğan'a da AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş eşlik etti.

Şanlıurfa'da 14 DEM Partili gözaltına alındı Şanlıurfa'da 14 DEM Partili gözaltına alındı Haberi Görüntüle

YENİ ANAYASA KONUSU GÖRÜRÜLDÜ

Sivil anayasa için Meclis'te görüşme trafiği başladı. Anayasa turuna çıkan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP lideri Özgür ile görüşmüştü. Bugünkü görüşmede ise yeni anayasa çalışmalarındaki son durumun ele alındı.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı ne kadar? 19 Mayıs 2024 Pazar derbi bileti kaç para? Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı ne kadar? 19 Mayıs 2024 Pazar... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ KATLİAMI

Söz konusu görüşmede, terör devleti İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamları ile kalıcı barışın sağlanabilmesi için atılan adımların da ele alınması bekleniyor. Özgür Özel'in görüşmede, Filistin için liderlere yazdığı mektup ile önümüzdeki günlerde yine bu ülkeye yapacağı ziyareti de anlatması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı;

"CHP'nin de değişime destek verecebileceği inancındayım" 

Özgür Özel'in çantasında ise anayasa dışında, borçları nedeniyle sıkıntı yaşayan yerel yönetimlerin gelir kaynaklarının artırılması olacak.

Son dakika: Bahçeli'den Son dakika: Bahçeli'den "Türkçülük Günü" mesajı! Haberi Görüntüle

RESEPSİYONDA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde TBMM'de düzenlenen resepsiyonda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonun sonunda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özel ve siyasi parti temsilcileriyle çay içip sohbet etmişti.

Yaklaşık 10 dakika süren sohbet sonrası Numan Kurtulmuş ile salondan çıkan Erdoğan, basın mensuplarının sorusu üzerine, şu yanıtı vermişti;

''Benimle bir görüşme talepleri oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi de gerçekleştiririz. CHP Genel Başkanı Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading