Yandex Metrica

CHP'ye ziyaret ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

CHP'ye ziyaret ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından basın mensuplarının "CHP'yi ne zaman ziyaret edeceksiniz?" sorusuna "En yakın zamanda ziyaret edeceğiz" şeklinde cevap verdi.

Gündem

21.05.2024, 09:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

19 Temmuz THY bilet parası iade edilecek mi? THY biletini iptal ettiremeyen para iadesi alacak mı? 19 Temmuz THY bilet parası iade edilecek mi? THY biletini... Haberi Görüntüle

KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİ

Kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin soru üzerine Erdoğan, şu yanıtı verdi;

"Konuşmamda her şeyi açıkladığım gibi... Tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcım ile Hazine ve Maliye Bakanım gerekli açıklamaları yaptı." 

Ticaret Bakanlığı'ndan tatil hayali kuranlara 'tur' uyarısı:  Fesih hakkı var mı? Ticaret Bakanlığı'ndan tatil hayali kuranlara 'tur' uyarısı: Fesih hakkı var... Haberi Görüntüle

CHP'YE ZİYARET NE ZAMAN?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e gerçekleştireceği iade-i ziyarete ilişkin bir planlama olup olmadığı sorulan Erdoğan, "Yakın bir zamanda iadeiziyaretimi yapacağım." cevabını verdi.

Naci Görür'den Bingöl'deki deprem sonrası korkutan uyarı: 'Deprem küçük ama yeri can sıkıcı' Naci Görür'den Bingöl'deki deprem sonrası korkutan uyarı: 'Deprem küçük ama... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL ZİYARET ETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la AK Parti Genel Merkezi’nde bir görüşme gerçekleştirmişti. Yapılan görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye bir iade-i ziyaret gerçekleştirmesi kararlaştırılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading