Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli arasında sürpriz görüşme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli arasında sürpriz görüşme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi bugün saat 14.30'da Beştepe'de kabul etti. Görüşmede yeni anayasa, siyasetteki normalleşme süreci ve Meclis çalışmaları gibi konuların yanı sıra dış gelişmeler ele alındı. 

Politika

14.05.2024, 14:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu yılın 3. görüşmesi için yeniden bir araya geldi.

İki lider şu an Beştepe'de görüştü. Görüşmede yeni anayasa, siyasetteki normalleşme süreci ve Meclis çalışmaları gibi konuların yanı sıra dış gelişmeler de ele alındı. 

Bahçeli Özgür Özel'le bir araya geldi: Görüşme çok verimli geçti Bahçeli Özgür Özel'le bir araya geldi: Görüşme çok verimli geçti Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMENİN ADRESİ CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ 

Bir önceki görüşme çok yakın tarihte 29 Nisan'da MHP lideri Bahçeli'nin Beytepe'deki evinde yapılmıştı. Bugünkü görüşmenin adresi ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi oldu.

MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'ye katılan ancak bir süre sonra İYİ Parti'den de istifa eden Yusuf Halaçoğlu yeni bir parti kuracağını açıkladı. MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'ye katılan ancak bir süre sonra... Haberi Görüntüle

MASADA KRİTİK KONULAR VAR 

Masada  gündemdeki kritik başlıklar yer aldı. Geçtiğimiz görüşmede iki lider seçim sonuçlarını konuşmuşlardı. Bu görüşmede yine genel ekonomik görünümle birlikte terörle mücadele, yeni anayasa süreci gibi meseleler konuşuldu.

Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmenin detaylarını paylaştı: Cumhurbaşkanı pozitif yaklaştı! Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmenin detaylarını paylaştı: Cumhurbaşkanı pozitif yaklaştı! Haberi Görüntüle

TERÖRLE MÜCADELE EN ÖNEMLİ KONU 

Terörle mücadele en önemli konuların başında yer aldı. Zira Türkiye önümüzdeki süreçte Irak'ın kuzeyinde bazı bölgeleri güvenli hale getirebilmek için kapsamlı bir operasyon başlatmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda atılabilecek adımlar iki lider arasında müzakere edildi. 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Politika


Loading