Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde TBMM'de düzenlenen resepsiyonda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonun sonunda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özel ve siyasi parti temsilcileriyle çay içip sohbet etti. Gündeme bomba gibi düşen görüşmede iki liderin neler konuştuğu merak konusu oldu. Erdoğan'la Özgür Özel'in görüşmesini köşesine taşıyan Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, resepsiyonda neler konuşulduğunu yazdı.

Gündem

04.05.2024, 06:26

Siyaset dünyasının merakla beklediği görüşme henüz gerçekleşmedi ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde TBMM'de düzenlenen resepsiyonda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonun sonunda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özel ve siyasi parti temsilcileriyle çay içip sohbet etti.

Yaklaşık 10 dakika süren sohbet sonrası Numan Kurtulmuş ile salondan çıkan Erdoğan, basın mensuplarının sorusu üzerine, şu yanıtı verdi;

''Benimle bir görüşme talepleri oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi de gerçekleştiririz. CHP Genel Başkanı Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz."

Gündeme bomba gibi düşen görüşmede iki liderin neler konuştuğu merak konusu oldu. Erdoğan'la Özgür Özel'in görüşmesini köşesine taşıyan Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, resepsiyonda neler konuşulduğunu yazdı.

Zehir tacirlerine darbe! NARKOÇELİK-14 ile 321 kişi yakalandı Zehir tacirlerine darbe! NARKOÇELİK-14 ile 321 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

''HAYIRDIR AMELİYAT MI OLDUN''

İşte Abdulkadir Selvi'nin yazısından ilgili bölüm şu şekilde;

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın, Özgür Özel'e sorusuyla bir anda sohbet sağlık konusuna kayıyor. Önder Aksakal, "Sayın Genel Başkan ameliyatın sonucu nasıl oldu? Benim için de tavsiye ediyorlar, o yüzden size sormak istedim" diyor. Özgür Özel, "Gayet iyi oldu. Bir süre kortizon kullanmam gerekiyor" diyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmayı ilgiyle dinledikten sonra Özgür Özel'e, "Hayırdır ameliyat mı oldun?" diye soruyor.

Selin Yalın kimdir? Cinayete kurban giden Selin Yalın şarkıcı Yalın'ın neyi oluyor? Selin Yalın kimdir? Cinayete kurban giden Selin Yalın şarkıcı Yalın'ın... Haberi Görüntüle

''GÖZLÜK DERECEM 6.75'Tİ''

Özgür Özel de "Göz ameliyatı oldum. Gözlük derecem 6.75'ti. Doktorlar ameliyatı önerdiler. Ben de yaptırdım. Memnunum" diye karşılık veriyor. Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Bu sırada Özgür Özel'e göz ameliyatı yapan doktoru, aynı zamanda CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir de yanında. Murat Emir ameliyata ilişkin bilgi veriyor.

Onur duyduk! Hamas'tan Devlet Bahçeli açıklaması: Asil Türk halkının... Onur duyduk! Hamas'tan Devlet Bahçeli açıklaması: Asil Türk halkının... Haberi Görüntüle

''MÜSADENİZLE AYRILMAK İSTİYORUM''

Sonra liderler arasında sıcak bir sohbet başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müsaadenizle ayrılmak istiyorum" diyerek ayağa kalkınca herkes ayağa kalkıyor. Erdoğan salondakilerle tek tek tokalaşıp ayrılıyor. Ardından da birer, ikişer ayrılıyorlar.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading