Yandex Metrica

Onur duyduk! Hamas'tan Devlet Bahçeli açıklaması: Asil Türk halkının...

Onur duyduk! Hamas'tan Devlet Bahçeli açıklaması: Asil Türk halkının...

Son dakika haberleri... MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hedef alarak yaptığı açıklamalara Hamas'tan yanıt geldi. Hamas'tan yapılan açıklamada, Bahçeli'nin bu ilkeli ve kıymetli tutumunun, asil Türk halkının, Filistin halkının kurtuluş ve bağımsızlık arayışına verdiği destek konusundaki özgün tutumunun bir uzantısı olduğu vurgulandı.

Gündem

03.05.2024, 14:53

Hamas için "terör örgütü" yorumu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Hamas'tan açıklama geldi.

Hamas'tan, konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Bahçeli'nin, Filistin halkının İsrail işgaline karşı direnişini destekleyen, Hamas'ı ve Filistin direnişini terör örgütü olarak tanımlamayı reddeden tutumundan övgüyle söz edildi.

Bahçeli'nin bu ilkeli ve kıymetli tutumunun, asil Türk halkının, Filistin halkının kurtuluş ve bağımsızlık arayışına verdiği destek konusundaki özgün tutumunun bir uzantısı olduğu vurgulandı.

Mobilya taksit sayısı kaç? Mobilyada kredi kartına taksit sayısı artacak mı? Mobilya taksit sayısı kaç? Mobilyada kredi kartına taksit sayısı artacak... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kan gölüne dönen Gazze'de İsrail ordusuna karşı savaşan Hamas için "terör örgütü" yorumu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki göstermişti.

Bahçeli, "Yerini yurdunu savunan Hamas'a terör örgütü demek katledilen bebeklere sırt dönmek demektir. Ne utanç verici bir durumdur ki küresel emperyalizmin ellerine 'Alın beni tepe tepe kullanın' mesajı vermiştir" demişti.

Habere Tepki Ver

13

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading