Yandex Metrica

Yalana doymadılar! 'Yaptık' dedikleri projelerin gerçek fotoğrafları ortaya çıktı! Ekrem İmamoğlu'nun icraat yalanları deşifre edildi!

Yalana doymadılar! 'Yaptık' dedikleri projelerin gerçek fotoğrafları ortaya çıktı! Ekrem İmamoğlu'nun icraat yalanları deşifre edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun internet sitesinde ''Yaptık ve bitirdik'' dediği projelerin çoğunun ''Sahte'' olduğu ortaya çıktı. Sultangazi'deki doğalgaz sorununu kendilerinin çözdüğünü iddia eden İmamoğlu, sorumluluğu İGDAŞ'ın elinde olan, İGDAŞ tarafından yapılacak olan işin yapılmadığı, Sultangazi Belediyesi tarafından problemin giderildiği ortaya çıktı.

Politika

01.04.2024, 03:53

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetiminde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'de işler yolunda gitmiyor. Ekrem İmamoğlu'nun kendine ait olan internet sitesi üzerindeki ''Neler Yaptık'' bölümündeki 'Abartı' ifadeler dikkatlerden kaçmadı.

Sitede Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nı ''Tamamen'' yenilendiği söyleniyor fakat gerçekte ise durum daha farklı. Yine aynı sitede Sultangazi'deki doğalgaz dağıtımındaki problemi Sultangazi Belediyesi'nin işbirliği ve gayretini hiçe sayarak, kendilerinin problemi çözdükleri iddia edildi. Fakat gerçek günyüzüne çıktı.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

'ESENLER OTOGARI'NI YENİLEDİK' YALANI ORTAYA ÇIKTI!

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı ile ilgili 'Baştan Sona Yeniledik' başlığı ile yer alan metinde, "Uzun yıllardır sorunlu olan Esenler Otogarı'nı baştan sona yeniledik" ifadeleri kullanılıyor. Sözde yenilenen otogarın içler acısı hali tekrardan görüntülendi. Otogarın içerisinde yer alan kolonlardaki yıpranmalar ciddi boyuta gelmiş durumda, çıplak göz ile gözlemlenebiliyor.

Fakat Ekrem İmamoğlu'nun kendi internet sitesinde, ''Her gün yüz binlerce İstanbullunun kullandığı ama güvenlik, temizlik ve yönetim açısından uzun yıllardır sorunlu olan Esenler Otogarı'nı baştan sona yeniledik. Büyük İstanbul Otogarı yeni hali ile artık yolcular, ziyaretçiler ve çalışanlar için yeni bir kültür alanı da oldu'' ifadeleri kullanılıyor.

YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı Haberi Görüntüle

''PROBLEMLERİ KÖKTEN ÇÖZDÜK''

Ekrem İmamoğlu'nun internet sitesinde bulunan ''İstanbul'da Doğalgaz Sorunu Çözülüyor'' başlıklı yazıda, ''Sultangazi Doğalgaza Erişti" ara başlığı var. Açıklayıcı metinde doğalgaz meselesiyle ilgili "Sultangazi doğalgaz sorununu çözdük. Sultangazi Cebeci, Zübeyde Hanım ve Habibler Mahallesi'nde yaşayan yüzlerce haneyi yıllar sonra doğal gazla buluşturduk. Sultangazi bölgesinde yaşayan İstanbullularımızın kış aylarında yaşadığı kömür, odun ve sıcak su problemini kökten çözdük'' ifadeleri kullanıldı.

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ise verdiği röportaj ile gerçekleri günyüzüne çıkarttı.

Sultangazi'deki sorunun çözülmesinde Sultangazi Belediyesi'nin büyük rol üstlendiğini belirten Yiğit, ''Bölgenin mülkiyet problemi nedeniyle, İGDAŞ tarafından herhangi bir yatırım yapılmamıştı. İGDAŞ ile yapılan görüşmelerde yatırım yapılması için İGDAŞ'ın belediyeye yazdığı 22.03.2021 tarihli yazıyla Sultangazi Belediyesi tarafından her türlü sorumluluğun alınması halinde projelendirme çalışmalarının yapılabileceği, aksi durumda doğalgaz hizmeti verilemeyeceğini belirtmişlerdir. Tüketiciye doğalgaz hizmetinin verilmesi sorumluluğu İGDAŞA aittir. İGDAŞ'ın tüketicinin evinin girişine kadar doğalgaz hattının getirilmesinden sorumludur'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading