Yandex Metrica

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten kripto para açıklaması! Cumhurbaşkanımız talimatı verdi

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten kripto para açıklaması! Cumhurbaşkanımız talimatı verdi

AK Parti MYK'sı sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Ömer Çelik, kripto para düzenlemesindeki detaylara da değindi.

Politika

23.01.2024, 18:42

AK Parti MYK'sı sonrasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Ömer Çelik, kripto para düzenlemesindeki detaylara da değindi. Çelik, kripto para yasasının yakın zamanda çıkacağını söyledi.

Kripto paralar gibi doğrudan insanların hayatını etkileyen konuların ele alınması gerekiyor. Getirileri kadar ortaya çıkan tehditler de sözkonusudur. Sayın Cumhurbaşkanımız hukuki altyapısının çalışılmasıyla ilgili de talimat vermiştir. 'Net Konuşalım'da çıkan veriler şunu gösteriyor; genç kardeşlerimiz uzay konusuna büyük ilgi duyuyor. AK Parti, görünen ve gmrünmeyen pek çok devrimi gerçekleştirmiştir. Dijital yollar ve altyapı, Türkiye'yi bu konuda önemli oyunculardan biri haline getirmiştir. 'Net Konuşalım' toplantıları bütün illerde yaygınlaşarak devam edecektir.

Verilen teşvikler sayesinde TÜBİTAK ve kadın girişimciler başta olmak üzere yeni iş girişimlerine imza atıldığını görüyoruz. Pek çok alanda ülkemizin üretimci hale gelmesindeki dönüşüm dijital alanda da gerçekleştirilmiştir. Genç kardeşlerimizin gösterdiği bu ilgi, önümüzdeki dönemde meyvelerini verecektir. MYK'da hemen hemen büyük bölümünü bunu ayırdık. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading