Yandex Metrica

Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor

Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor

31 Mart yerel seçimleri kapsamında YSK'ya itiraz sürecinin sonuna gelindi. YSK, yapılan itirazları karara bağlamak için bugün saat 14.00'da bir toplantı daha gerçekleştirecek.

Politika

27.04.2024, 15:23

Yüksek Seçim Kurulu'na(YSK) itiraz başvurularının süresi 10 Nisan Çarşamba günü sona erdi. YSK, yapılan itirazları değerlendirmek için bugün saat 14:00'ta toplantı gerçekleştirecek. YSK'nın olağanüstü itiraz süreci ise 14 Nisan tarihinde son bulacak.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

YSK BUGÜN TOPLANIYOR

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarına yönelik yapılan itiraz süreci 8 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. İl seçim kurulu ve ilçe seçim kurullarına yapılan itirazları karara bağlayan YSK, bugün saat 14:00'da toplantı gerçekleştirecek. 

Yapılan toplantıda İYİ Parti'nin Ordu  Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yaptığı itiraz değerlendirilecek. Bu itirazdan sonra partilerden gelen diğer itirazlarda kurulun gündeminde yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading