Yandex Metrica

Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayet' provokasyonuna tepki gösterdi

Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayet' provokasyonuna tepki gösterdi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarında geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Karar ve Sözcü gazetelerine verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sarf ettiği skandal ifadelere işaret ederek, "belli kişileri öldürmek"ten ve "siyasi cinayetler"den bahsederek Erdoğan'ı hedef göstermesinin ahlaki olmayan bir tavır ve sorumsuzluk olduğunu dile getirdi.

Politika

16.02.2024, 10:19

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından açıklamalar yaparken, son zamanlarda söylemleri ve tutumlarıyla tepki toplayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef gösteren çirkin ifadelerine ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

Çelik, "belli kişileri öldürmek"ten ve "siyasi cinayetler"den bahsederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef göstermesinin hem ahlaki bir tavır olmadığnı hem de sorumsuzluk olduğunu vurguladı. Çelik, karanlık dönemlerde planlı kurguların parçası olarak değerlendirilen bu yaklaşımın, Türkiye'ye yönelik istikrarsızlaştırma siyaseti güden böylesi bir hareketin, sadece Türkiye düşmanlarının beşinci kol faaliyetlerine hizmet edeceğine dikkat çekti.

Çelik ayrıca muhalefetin, 6-7 Ekim olayları hakkında ilkeli bir tavır ortaya koyamazken kalkıp “siyasi cinayet” spekülasyonlar yapmalarının ilkesiz ve utanç verici bir sorumsuzluk olduğunu belirtti.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Sarf ettiği ifadelerin gerilim yaratma amacı taşıdığını unutan Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gerilim yaratmak istemekle suçlamıştı. Kılıçdaroğlu, "Çok daha sert bir ortamda siyaset yapmayı nasıl sağlayabiliriz, onun arayışına girecektir ama ben şundan eminim eğer iş belli grupların ellerine silah alıp, belli kişileri öldürme yoluna gitmezlerse, bir gerilim olmaz." ifadelerini kullandı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading