Yandex Metrica

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na mal beyanı tepkisi: 50 milyon dolara villa almakla meşgulmüş

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na mal beyanı tepkisi: 50 milyon dolara villa almakla meşgulmüş

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, İBB Başkanı İmamoğlu'nun mal beyanında 3 villayı gizlediği iddiasına ilişkin konuştu. Kurum, ''Mal beyanında siz bunları belirtmiyorsunuz, hemen sonrasında her ne hikmetse 1,5 milyar liralık malınızı alıyorsunuz. İstanbullulara bunun net bir şekilde ifade edilmesi lazım. Bir insan mal varlığını niye saklar? Neyse o. Anlaşılan o ki biz 81 ile o afetlerde milletimize villa konforunda evler yaparken rakibimiz kendisine burada villa yapmakla meşgulmüş. Buradan o çıkıyor" dedi.

Politika

28.03.2024, 03:43

Geçtiğimiz günlerde CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklamıştı. Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan'da yaklaşık 1,5 milyar TL değerinde 3 villası olduğu ve villaların mal beyanında gösterilmediği belgelerle ortaya çıkmıştı. Bu durum büyük tartışmalara yol açtı.

CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanında 3 villayı gizlediği iddiasına ilişkin konuştu.

Ekrem İmamoğlu'nun bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında "Mal varlığını beyan ederken Emirgan'daki 3 villayı gizlediği" iddialarıyla ilgili soruyu "Oradaki mülkümüz vesairemiz de İmamoğlu İnşaat'ın üzerinedir." şeklinde yanıtladığı video gösterildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

''NEYİ SAKLIYORSUNUZ''

Bunun üzerine konuşan Murat Kurum, "Mal beyanından önce bunu açıklamayıp, mal beyanından hemen sonra 3 tane veya 4 tane, bilemiyorum kaç ev 1,5 milyar liralık bir malı siz nasıl alıyorsunuz, bunu İstanbullulara niye açıklamıyorsunuz, neyi saklıyorsunuz? Mal beyanında madem böyle bir malınız var niye açıklamadınız? Hani şeffaf yönetim yapacağız, her şeyimizi şeffaf bir şekilde millete açıklayacağız.'' dedi.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

''BİZ AFETLERDE EVLER YAPARKEN O VİLLA YAPMAKLA MEŞGULMÜŞ''

''Mal beyanında siz bunları belirtmiyorsunuz, hemen sonrasında her ne hikmetse 1,5 milyar liralık malınızı alıyorsunuz. Bunun açıklanması lazım.'' diyen Murat Kurum, ''İstanbullulara bunun net bir şekilde ifade edilmesi lazım. Bir insan mal varlığını niye saklar? Neyse o. Anlaşılan o ki biz 81 ile o afetlerde milletimize villa konforunda evler yaparken rakibimiz kendisine burada villa yapmakla meşgulmüş. Buradan o çıkıyor." ifadelerini kullandı.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NDAN İTİRAF: VİLLALAR İMAMOĞLU İNŞAAT ÜZERİNE

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise mal beyanında yer almayan 1,5 Milyar TL değerindeki 3 villanın İmamoğlu İnşaat'a ait olduğunu kabul etti.

Dün akşam Sözcü TV'de gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, "Oradaki mülkümüz de İmamoğlu İnşaat'ın üzerindedir" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading