Yandex Metrica

Murat Kurum son anket sonucunu açıkladı! İşte İmamoğlu'nu yıkacak sözler

Murat Kurum son anket sonucunu açıkladı! İşte İmamoğlu'nu yıkacak sözler

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında son anket sonuçlarını açıkladı. Murat Kurum, ''Sahaların anketin en güzel görüntüsü ve seçimin dili bence. Benim sahada gördüğüm motivasyon; bizim açık ara kazanacağımız. İnşallah 31 Mart akşamı bize gönül veren tüm kardeşlerimizle İstanbul'un sorunlarını çözmek üzere inşallah liyakatli kadrolarla geliyoruz." Bizim ölçümlerimizle 1,7 puan farkla kazanacağız." dedi.

Politika

23.04.2024, 05:42

31 Mart'ta yapılacak seçimlere sayılı günler kaldı. Türkiye, Pazar günü sandık başına gidecek ve yerel yöneticileri seçecek.

Mega kent İstanbul için birçok aday yarışırken Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu bu yarışta öne çıkan isimler.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu, hemen hemen her gün seçmenle buluşup vaatlerini anlatıyor.

Televizyon programlarına katılan iki isim de projelerini tek tek sıralarken göreve gelmesi halinde yapacaklarını anlatıyor.

Bu bağlamda Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, dün akşam Habertürk'te katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtlarken son anket sonuçlarını açıkladı.

Seçime son günler kala strateji planın ne olduğu sorulması üzerine, yaklaşık 90 gündür projelerini, hedeflerini anlattığını, 4 gün sonra sandığa gidileceğini ve çalışılacak 3 gün kaldığını anımsatan Kurum, vatandaşın sandıkta eserden, hizmetten, sağlam adamlardan yana tavrını koyacağını düşündüklerini, umduklarını ve sahada da böyle hissettiklerini dile getirdi.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

"AÇIK ARA KAZANACAĞIZ"

Moderatörün "Kazanıyor musunuz?" sorusu üzerine, Murat Kurum şu yanıtı verdi;

''Sahaların anketin en güzel görüntüsü ve seçimin dili bence. Benim sahada gördüğüm motivasyon; bizim açık ara kazanacağımız. İnşallah 31 Mart akşamı bize gönül veren tüm kardeşlerimizle İstanbul'un sorunlarını çözmek üzere inşallah liyakatli kadrolarla geliyoruz." 

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

''MANİPÜLE EDİLEN ANKETLER DE VAR''

Aleyhine ve lehine birçok anket bulunduğunu belirten Murat Kurum, "Manipüle edilen anketler de var. Bunu da doğru bulmuyorum. Bütün anket firmaları 14-28 Mayıs'ta farklı konuşuyorlardı. Hatta bugünkü CHP'li yönetim çıktı, 'Biz kazandık, öndeyiz.' gibi manipülasyonlar yaptılar, yine yapacaklardır. Buradan da milletimizi, bu noktada sandık görevlilerimizi uyarmak istiyorum. Son ana kadar biz orayı terk etmeyeceğiz, etmemeliyiz. Çünkü aynı manipülasyonu yine yapacaklar. Çünkü bunların algı siyasetinden başka milletimize sunabilecekleri hiçbir şey yok. Sürekli algı, bahane." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

''1,7 PUAN FARKLA KAZANACAĞIZ''

Kendilerinin de anket yaptırdığına aktaran Murat Kurum, "Bizim ölçümlerimizle 1,7 puan farkla kazanacağız. Kararsız seçmen çok fazla değil. 4-5 puan denilebilecek bir kararsız seçmen var. Neticede 31 Mart akşamı seçimi kazanacağız ve İstanbul'a hizmet etmek üzere göreve geleceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

11

0

1

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading